söndag 27 september 2009

En underbar helg.

I fredags kväll kom älsta dottern, hennes pojkvän och hennes lilla syster som är 10år på besök. Vi spelade kort och åt ost tills vi nästan sprack. TACK Sofie, Mattias och Julia för en riktig mysig kväll!!
På Lördagen så var jag hos frissan och vips så var jag kort hårig. På kvällen var vi hos goda vänner på skaldjurs middag. Måste erkänna att jag fegade på ostronen. Fy vad läbbiga dom såg ut! Fast det var jag inte ensam om.
Idag var jag på mässa i Helsingborg. Gissa hur mycket pengar jag använde? Svar; MYCKET
Köpte några flaskor alcohol ink och dom är så roliga att leka med. Testa vet jag!
Var givervis tvungen att leka med alla mina nya saker på en gång jag kom hem. Blev ett ATC och ett julkort. Tomtemor är en av stämplarna jag köpte på mässan.
Nu ska jag sätta mig och leka med min SLICE för jag har införskaffat mig ett nytt design kort "BASIC 3" Ha det gott alla!!söndag 20 september 2009

Tidig jul i år!Jag har knåpat ihop ett julkort idag. Beskrivningen på hur man gör blomman hittade jag i en engelsk tidning som jag brukar köpa var månad.
Hoppas allt är bra med er som tittar in. Tack igen för ert tålamod med mig.
Godnatt

onsdag 16 september 2009

Vattenfallskort.

Ville bara visa ett vattenfallskort jag knåpat ihop. Jag har gjort det efter en beskrivning jag hittade här på nätet men jag har glömt var! Googla på "vattenfallskort" eller kolla på You Tube. Här är allt bra men det finns ingen tid över för att hälsa på er just nu. Men jag kommer så småningom!
Ikväll fick jag även lite tid att sätta mig i min lilla hörna och börja på recept korten till en swap som jag är med i. Det känns så bra att jag har börjat på dom så nu känns det som om man är framme igen;O)söndag 13 september 2009

Loppis fynd och en bra svåger!

När jag slutade jobbet idag så körde jag en loppis runda. Jag hittade två hyllor som jag visste skulle passa till mitt pysselrum.
Körde direkt hem till min svåger och frågade om han hade tid att borra upp dom, och det hade han.
Är det klokt att jag måste ringa honom när jag vill ha något gjort och min syster får ringa min man om hon vill ha något gjort?
Nog om det! Så här blev det iallafall. Hörn hyllan är till slicen och dens tillbehör
Hyllan på väggen slukar en massa material som jag verkligen behövde.
JA! jag vet att jag har en fruktansvärd färg i mitt pyssel rum. Jag försöker att se det positivt då gult är en glad färg som ska ge mycket inspiration. Sanningen är att jag inte orkat måla om sedan dottern flyttade hemifrån. Jag är lat!!!

lördag 12 september 2009

TRE NYA KAOSAR OCH EN LO MED STULNA BILDER

Nu har jag gjort tre av mina KAOSar färdiga.
Den första vill jag ge till Essmo
Motivation:
Jag är ofta inne hos henne och hämtar inspiration. Men jag är mycket dålig på att kommentera *skäms och rodnar* Hon är en otrolig duktig scrapare och jag är glad att jag hittade till hennes blog en gång i tiden.
Den andra vill jag ge till Majamelon.
Motivering:
Älskar att surfa in till henne och läsa mig glad. Hon skriver om sin son och sin hund med en sån humor så att man blir glad. Hon är även en hejare på att färglägga med Promarkers och jag vill verkligen lära mig att måla som henne.
Den tredje vill jag ge till Ulrika (Mysmumlan)
Motivering:
En otrolig inspirations givare och en fantastisk stark människa. Jag är så glad att jag fått lära känna henne.
Sist vill jag visa en LO på min dotter Sara som är den bästa i hela världen. Jag har snott bilderna på facebook. Men jag tror inte att hon har något emot det. Älskar dig gumman GOGGOPLEX.


Nu ska jag lägga mig och läsa för jag ska jobba imorgon.
Godnatt alla.

fredag 11 september 2009

KAOS av kära Busan!!Visst är den vacker? På baksidan har hon skrivit så fint om mig. Jag fick verkligen tårar i ögonen när jag läste. Nu står den på hyllan med dom andra jag fått 6 st. Jag måste nog köpa lite ramar till dom så att jag kan hänga dom snyggt mot en vägg för "skrythyllan" börjar bli alldeles för liten.
Önskar er alla en trevlig helg!
Många många kramar Karina

fredag 4 september 2009

Årets andra julkort.

Man kan lika gärna börja med julkorten nu. Hösten är ju här. HU vad det blåser idag.
Detta kort gjorde jag i måndags på vår "syförening". Hade inte så mycket material med mig så det fick bli ettt enkelt. Men visst går det att ge till någon?
Ha en bra dag alla. Kramar

onsdag 2 september 2009

KAOS, ATC och lite CC alster

Först vill jag visa min Kaos award som jag fick av Camilla. Jag fick det med posten idag. TACK Camilla!! Så himla fint. Jag har börjat på dom 9 st jag ska göra och har gjort färdigt 2 av dom igår. Men den som väntar på något gott.........;O)
Jag har gjort ett ATC kort också. Det var så länge sedan sist och dom är så perfekta att göra när man har lite tid över och måste pyssla av sig lite.
I helgen så hade Scraplyckan CC. Jag har bara varit med på en CC innan. Ni som känner mig och vet hur förvirrad jag kan vara kommer att skratta nu.
Satte glatt igång att göra första utmaningen. Man skulle använda nycklar, spets och lite annat och det hade jag ju hemma. Bara det att när jag fotat och skulle ladda upp bilden i tävlingstråden så såg jag att det inte var ett kort man skulle göra utan en LO. Tur att jag inte hann att ladda upp den så pinsamt det skulle blivit.
Fast jag blev riktigt nöjd med kortet;O)
Sen var det en julutmaning. Man skulle göra ett kort som inte fick vara fyrkantigt. Jag fick till ett runt. Lekte lite med formerna i Slicen och så här blev det:
Sen var det en mono utmaning. Mitt kort fick gå i grönt. Inte min färg för övrigt men jag tyckte att det kunde bli en utmaning i sig. Så här blev det:

Sen skulle man embossa (ej torrembossing) Två färger skulle man ha.
Så här blev det:Sista utamaningen jag var med på var en LO utmaning som skulle gå i rosa och brunt.
Så här blev den:
Detta var vad jag hunnit med på sistonde. Jag har haft en period av kaos (dock inte awarder) i mitt liv. Därför har jag inte bloggat på ett tag. Men nu lugnar det ner sig ser det ut som. TACK för att ni är mina vänner och att ni har tålamod med mig.
Kramar Karina

tisdag 1 september 2009

Jag lever!!

Hej mina vänner! Jag lever men har haft så mycket att stå i. Hoppas att det snart lugnar sig.
Jag vill även berätta att jag fått en KAOS av kära Camilla men kan tyvärr inte ladda upp bilden ni. Mitt Internet strular. Har faktiskt även varit med i Scraplyckans CC i helgen. Jag hann med 4 utmaningar. Även det kommer i morgondagens inlägg.
Hoppas att ni har det gott för jag lider ingen nöd;O)
Kramar till er alla. Vi höres imorgon!