tisdag 30 mars 2010

måndag 29 mars 2010

ÄNTLIGEN FATTAT GALOPPEN

Ser ni!!!!???? Jag har äntligen fattat hur man stilar bloggen på riktigt;O)
Kolla in dom söta små kycklingarna!!

Blommor och ett enda påskkort!

Hoppas att ni har haft en trevlig helg alla! Själv har jag haft en fantastisk helg med en hel del pyssel. Fick en beställning på 25 stycken inbjudningskort till en studentskiva. Jag blev jätte glad och satte genast igång att göra dom. Jag gjorde dom väldigt detaljerade med mycket småsaker som skulle klippas ut och klistras. Efter att ha gjort 10 stycken så insåg jag att det inte var så roligt som jag trodde, men det är bara att kämpa på för jag har bara en vecka på mig på Söndag hämtas dom.
Tog en liten paus från inbjudningskorten och gjorde en LO istället.

Bilderna är tagna med min nya kamera och dom föreställer ett par av blommorna som var i buketten jag fick av dottern Sofie när jag fyllde 40år. Dom var så vackra och jag ville inte glömma hur fina dom var så jag förevigade dom.

Fjärilarna är stansade med cuttlebugen som jag är så dålig på att använda. Måste skärpa mig.

Sen blev det ett påskkort också. Det enda jag ska göra i år. Ja kanske ska jag göra ett till litet som man kan hänga i en bukett blommor, vi får se!
BÅDE KORTET OCH LO:n SKA VARA MED I LENA´S UTMANING. Hennes utmaning går ut på att man ska använda minst en fjäril på ett valfritt alster. Dessa är minatvå bidrag.
Ha en bra vecka!
Kram

fredag 26 mars 2010

Fåglar som bara är till besvär!!


Nu börjar vår Hitchcock period här hemma. Sidan om oss finns en gammal kyrkogård som hyser tre stora träd och dom tre träden hyser tillsammans ca 200 bon som dessa fåglar har byggt. Nu kan vi inte gå ut i vår trädgård vid vissa tider på dygnet och bilen våran är jämt nerskiten eftersom vi verkan har garage eller carport. Hela varuintaget på Ica som även dom är våra grannar är totalt nerbajsad och leverantörerna vägrade förra året att lämna varor om inget gjordes åt detta problem. Då kontaktades Miljönämnden i kommunen och dom var här och sköt av lite fåglar och med lite menade jag 3-4 ungar. Man får inte skjuta dom vuxna för dom är fridlysta vilket är samma,för mig, som att fridlysa råttor, möss och andra skadedjur. För jag kallar dessa för skadedjur!!! När dom sköt upp på en unge så stack ju hela flocken och kom inte till ro förränns ett par timmar efter och dom fick bara skjutas när dom satt i lugnans ro på en gren. Ja ni kan ju själv tänka er hur det ska gå när det finns 200 bon med ca 4-5 ungar i vart och kommunen inte vill betala sina jägare övertid. Dom får gärna finnas, jag är djurvän och det kan man vara på många sätt så missförstå mig inte. Men det kan ju inte vara bra för dom själva att leva i träck (eller treck. Vet inte hur det stavas) och annat skit som dagligen byggs upp men ingen kan få lov att ta bort. Jag är trött på dom så in i H....TE. Så nu fick jag det av hjärtat!! Nu ska jag försöka tänka positivt resten av dagen ;O)
Kram

onsdag 24 mars 2010

Vår härliga välkomna vår!!

Jag vet att jag har många vänner som bor uppått landet där vintern fortfarande härjar. Jag har gjort lite vår kort som jag ska skicka upp till dom så småningom.
Ska bara göra några till så alla får.
Dessa två gjorde jag ikväll. Jag har lagt upp en budget och ska försöka använda allt jag har här hemma utan att åka och handla mer. Därför är korten bara 3gånger 3 inch
Riktigt roligt att arbeta med dessa små kort.

Här är det första kortet:Baksidan på första kortet.Här är det andra kortet


och baksidan på andra kortet

Hoppas att ni har haft en trevlig vecka och att ni får en trevlig helg.

söndag 21 mars 2010

Hej vänner!!

Har ingen bild att visa idag. Håller på med ett par projekt som jag tyvärr inte kan visa föränn personerna i frågan har fått dom. Jag är så sugen på att visa dom men men det går ju inte.
Annars har helgen varit helt underbar. I Lördags så åkte vi och hjälptes åt att storhandla och hade faktiskt riktigt roligt på köpet. Idag har vi hjälps åt att städa också det helt underbart. Jag har haft tur och träffa denna underbara människa som jag gifte mig med. Älskar dig Ove!!!
Ha en trevlig kväll alla!!
Kram Karina

onsdag 17 mars 2010

Våren är här!!!

 

Hej mina vänner! Ni kan tro att jag har fotat vårtecken i ett par dagar nu. Känns i hela kroppen att det är vår nu.
Pratade precis med dottern som bor på Gotland och hon berättade att dom hade fått snö inatt. Stackars dom! Skyll dig själv Sofie som flyttade dit ;O)
Blir bara ett kort inlägg idag för nu ska jag fortsätta att pyssla lite.
Ha en bra kväll.
Kramar
Posted by Picasa

måndag 15 mars 2010

Ett album hus och en bild på mig själv och en av mina älsklingar!

Hej vänner! Jag lever! Har jobbat en del nu men nu ska det snart vara lugnt igen.
Jag har varit en av dom som gnällt på tidningen "scrapbooking mm" Men nu har jag i dom två senaste numerna hittat inspiration så det både räcker och blir över. I förra nr så var det en tjej som gjort ett tag album som handlade om ord. Ett inspirations album. Jag liftade idéen direkt men den visar jag inte foran mottagaren har fått det. I detta senaste nr finns det en beskrivning på ett HUS ALBUM och det håller jag på att göra. Det är långt ifrån färdigt men jag var tvungen att visa er iallafall. Lovar givetvis att visa det när det är helt färdigt. Testa gärna att göra ett det är riktigt roligt att göra och få fantasin och flöda.Sen lekte jag lite med min nya älskling min Canon. Tog ett sådant där foto som alla tar och sätter som profilbild. Men jag skiter i att alla har det så för jag vill också ha det så ;O)

I övrigt har jag haft en ledig Måndag som alltid. Och den spenderade jag med att röja i mitt pysselrum. Nu verkligen trivs man här inne. I morgon kväll ska jag sortera och försöka organisera mina scrapsaker. Vi får se hur det blir. Har iallafall satt handlings förbud ett halvår nu. Har saker som jag inte ens har öppnat än.
Vet ni vad!!!?? Fick en paper pad av min dotter och svärson igår med en massa riktigt snygga och vackra papper i. TUSEN TACK MINA SMÅ ÄLSKLINGAR. NI ÄR BÄST!!!
Nu kallar bingen! Och gud nåde den som ringer och väcker mig imorgon. JAG SKA SOVA LÄNGE OCH SLIPPA VAKNA AV VÄCKARKLOCKANS HEMSKA SIGNAL!!!

måndag 8 mars 2010

Blogcandy


Kära rara Lene har en blogcandy som ser smaskens ut. Hoppas på tur här!!
Titta in till henne vet jag!! Hon är en väldigt duktig scrappare.

lördag 6 mars 2010

En halv bra helg ;O)

Hej alla jag lever!!! Har inte hunnit att blogga på länge. Men men här har ni mig ;O)
Börjar med att visa en LO jag gjort bilderna är på svärmor Astrid och svärfar Sven. Hoppas att ni gillar den för själv är jag rätt så nöjd med den. Jag har kommit på att jag nog är en kort människa och minialbums människa.
Har börjat "projekt ovanliga former på minialbum"


En när bild på kort dekorationen.


En liten närbild till.

Jag har köpt vårsaxar för att jag tror att våren kommer snabbare då.


Sista bilden är från min systerson fotbolls Cup som dom spelade förra helgen. Han heter Hjalmar och står 2:a från höger.