onsdag 21 april 2010


Som ni märker ni som varit här tidigare så har jag redigerat detta inlägg. Jag skrev först att det var ett tidigt morsdagskort men det ska vara ett tidigt minialbum;O) Började att göra ett kort till mor men kunde inte sluta så det blev ett album istället. Kortet som jag visade innan finns även i inlägget under detta och är inte till mor utan till någon annan. Ha en bra dag. ´Kramar
MAMMA VI ÄLSKAR DIG!
PS klickar nipå bilden så blir den större DS

måndag 19 april 2010

Ett inlägg med många bilder!!!

Hoppas att ni orkar titta igenom alla mina bilder i detta inlägg ;O)
Förs ut är ett litet minimini album jag gjorde igår. Fjärilen är en QuicKutz die som jag körde genom cutlebuggen. Till hårdare kartong har jag använt paketet som man köper pulversåser i. Det gick galant genom cuttlebugen. Jag ska sätta i foton på vår älskade bortskämda katt Signe.Nästa bild är ett kort som någon ska få väldigt snart. Jag har liftat det från en av dessa duktiga amerikanarna på YouTube. Sorry har tappat bort adressen ;O(

Sist men inte minst så har jag gjort ett "ord" album. Även detta har jag liftat av någon annan men jag vet som vanligt inte vem. Egentligen var det inte planerat utan jag gjorde sidorna allt eftersom jag hade inspiration. Har blandat engelska och svenska ord och det var ju först inte meningen heller, men det gör inget för jag gillar mitt album. Tycker om att titta i det när man behöver lite inspiration.Tack för att ni läste och tittade ända hit. Kram på er.

onsdag 14 april 2010

ATC

Igår kväll hade jag lite kul med ett ATC kort. Fick verkligen utlopp för mitt sug efter att få kladda lite. Skrev ut en geicha på skrivaren på vanligt papper och gjorde transfer tekniken, sen på med lite crackle accent, glimmermist mm. En spets som jag fått av min chef Gittan kladdade jag ner med distressink från Rangers och häftade på. Hittade en liten plåtsak med asiat tema som jag tror att jag köpt på någon rea på Panduro en gång i tiden. Satte en öljett i ena hörnet och hängde dit lite fiber. Vips så var den färdig. Ha en bra dag alla!! Kram


lördag 10 april 2010

Retrokort.

Skulle egentligen jobbat idag men fick "ledigt". Vi har lite papper som ska sorteras och skrivas om på datorn på jobb. Det var inte mitt jobb men det blev det helt plötsligt ;O) Klart man ställer upp. Ett par drapperi och en gardin skulle också sys och det föll även det på min lott. Därför fick jag "ledigt" så att jag kunde göra detta hemma. Började med papperna redan igår kväll så dom blev färdiga idag. Nu har jag två dagar på mig att sy.
Jag har städat vår altan idag. Måste tacka den som uppfann högtryckstvätten, den är verkligen effektiv. Jag älskar min altan. Nu längtar jag till ljumma sommar kvällar när man kan sitta ute och läsa och lyssna på Koltrastarna som sjunger så vackert.
Bjuder på ett retrokort idag. Fick lite tid över nu i kväll och satte mig och njöt lite i pysselrummet.
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Sov gott alla. Kram

tisdag 6 april 2010

En underbar Påsk

Vi har haft den bästa Påsken på många år. Lugn och skön men ändån umgåtts och bjudit hem folk. Påskafton var vi hos svärmor och svärfar. Svärmor är fortfarande som ett Duracell batteri fast att hon är 70+. På Söndagen var Per och Anita här och åt lite Påsk lunch, så himla mysigt och så många goa skratt vi fick. Sen har jag hunnit pyssla lite på ett mini album som jag gjort i plast. Ni ska få se det så fort det blir färdigt. Jag har lekt med en massa kladdiga saker på det bla glimmermist, crackle paint och UTEE pulver.
Nu ska jag till jobb. Känns lite motigt efter 4 dagars ledighet. Tur att man trivs så bra på sin arbetsplats och så fort jag kommer dit så har jag glömt hur jag kände nu!
Ha en underbar dag alla.
Kram