måndag 21 juni 2010

Hej mina vänner! Det är väldigt länge sedan jag skrev något här i blogen. Men jag har haft en hel del annat att syssla med så ibland blir det så.
Har inte riktigt haft verken ork eller inspiration på sistonde. Men lite pyssel har det ju blivit.
Svenskscrapbooking har midsommarcrop och jag har gjort en utmaning än så länge. Blev själv nöjd med resultatet faktiskt.

Dom nästa 10 bilderna ärr på ett mini album som jag gjort till svärmor. Det handlar om en utflykt vi gjorde för ett par veckor sedan. Bilderna som sitter i albumet är inte världens bästa. Men vi har en dålig skrivare och jag hade ingen tid att framkalla på något annat sätt. Svärmor har alla bilderna i sin dator så om hon vill titta i bra kvalitet så kan hon ju titta där. Blev även nöjd med detta resultat.I helgen så blev jag ägare till dessa fantastiska TH dies. Jag har en cuttlebug och mellan två B-plattor och ingen A-platta så stansar dom genom allt. Jag gillar verkligen att dom passade till CB. Nej nu ska jag klippa gräset och invänta kvälls kylan så man med gott samvete kan gå och sätta sig i sitt pysselrum.


a href="http://3.bp.blogspot.com/_dLDlcXhxSQc/TB9nCh1T-eI/AAAAAAAACAY/l-B_0Sqtmzw/s1600/13794_Hanging%2520Sign.jpg">Kram på er alla!