lördag 27 november 2010

JAG SKA BLI MORMOR!


Får jag presentera mitt lilla barnbarn!!!!!! Visst är hon /han lik sin mormor det ser man direkt ingen tvekan där inte ;O)
Dottern och svärsonen ska ta reda på könet så småninom och det är deras val. Men jag vill nog också veta så jag kan börja scrappa ett album i dom rätta färgerna.
Jag kan inte med ord beskriva hur känslan är när man får en sådan gåva!!!
tack Wille och Sara för att ni gett mig den finaste present någon någonsin kan ge någon annan

lördag 13 november 2010

onsdag 10 november 2010

Ännu ett julkort!


Är hemma från jobbet idag för att jag mår pyton fast jag känner mig bättre nu och ska jobba imorgon. Hade så tråkigt så jag bestämde mig för att göra ett julkort. Blev rätt så nöjd med det fast att jag inte kan och kommer aldrig att lära mig att färglägga. Kvittar vad jag använder och tro mig jag har provat allt utom copic pennor som jag nu tänker köpa så fort jag har sparat lite pengar.

måndag 8 november 2010

Julkort.

Hej alla som fortfarande tittar in här. Jag vet att jag är dålig på att blogga och att kommentera i era bloggar. Idag är min lediga dag och jag har bara städat och fejat hela dagen. Fy vilket tråkigt liv jag lever! Har varit ledig i helgen men på pysselfronten händer väldigt lite. Fick åtminstone färdigt ett julkort som jag jobbat med i evigheter.


Nu ska jag leva vidare i mitt intressanta liv ;O)
Kram på er!