tisdag 6 april 2010

En underbar Påsk

Vi har haft den bästa Påsken på många år. Lugn och skön men ändån umgåtts och bjudit hem folk. Påskafton var vi hos svärmor och svärfar. Svärmor är fortfarande som ett Duracell batteri fast att hon är 70+. På Söndagen var Per och Anita här och åt lite Påsk lunch, så himla mysigt och så många goa skratt vi fick. Sen har jag hunnit pyssla lite på ett mini album som jag gjort i plast. Ni ska få se det så fort det blir färdigt. Jag har lekt med en massa kladdiga saker på det bla glimmermist, crackle paint och UTEE pulver.
Nu ska jag till jobb. Känns lite motigt efter 4 dagars ledighet. Tur att man trivs så bra på sin arbetsplats och så fort jag kommer dit så har jag glömt hur jag kände nu!
Ha en underbar dag alla.
Kram5 kommentarer:

Anita sa...

Haha Nu djävlar har dottern rensat datamöget:)) så nu kommer du få kommentarer av mig. Du är bäst Karina.Och tack för en underbar stund med många skratt och go mad. Kramar i massor.

Karina sa...

Jeg vil se frem til at se dit album.
Du må have en god dag.

Pernol sa...

Va kul att du hade det trevligt i Påsk! Jag hade det trevligt i sällskap av nära och kära.

Är det tulpaner jag ser på sista kortet? Det kan väl inte vara sant att ni har vårblommor redan?! Sverige är verkligen ett avlångt land. Här har vi snö fortfarande. Det har visserligen smält mycket. Men inga vårblommor så långt ögat kan nå.


Jag ser framemot att få sen ditt projekt!
Ha det bra!
kramis Pernilla

lk46 sa...

Vill önska dig en trevlig helg!
Kramizar från Lene

Busan sa...

Vilken härlig påsk du hade - och vilka fina bilder!!! Hoppas denna helgen också blir fin och att det blir väder så du kan ta lite foto nu när våren är här. Dina videkissar är ju så underbara!!!Ska bli så kul också att se vad du har pysslat med nu!!! :)
Hoppas att du har det så bra du bara kan och att du snart får en mysig pysselstund igen.
Varma vår-kramar
Busan