lördag 25 september 2010

Årets första två julkort!

Hej vänner!
Har gjort årets två första julkort. Jag har inte shoppat något nytt juligt pyssel i år och jag vet inte riktigt om jag ska göra det heller. Jag gick igenom mina gömmor och hittade en massa juligt. Ska försöka använda det först så att jag kan köpa något annat roligt. Jag har blivit förälskad på nytt i Tim Holtz prylar och försöker spara till alla hans nya dies. Har redan åtta av dom men han släpper ju nya hela tiden den odågan ;O) Hans dies går så bra genom min Cuttlebug och det blev jag så glad för. Bara att sätta dieplattan mellan två B-plattor och veva.
Lekte lite med min Slicemaskin idag. Den blev inslängd i skåpet för ett halvår sedan nu för att jag inte fick den att skära ordentligt. Kom på att jag inte hade tillräckligt med lim på glasplattan men helt ärligt så tycker jag att min "groda" är bättre och roligare.
Lovar att titta in till er mina vänner en dag snart. Min chef fick en stroke för en månad sedan och därför har jag jobbat en del nu och när jag inte jobbat så har jag varit alldeles för orolig för att koppla av med pyssel. Hans högra hand och arm funkar inte riktigt men prognoserna för att han ska bli bra är bra enligt läkarna så nu kan man koppla av det lite. Han har haft tur, man har ju hört och sett hur folk har slutat att fungera helt så han är själv positiv och tacksam och det är ju bra för läkandet.
Nu ska jag göra ett kort till.
Kram till er!

4 kommentarer:

Cattis sa...

Jättefint och härligt julkort...
Usch vad tråkigt med din chef, hoppas att allt går bra för honom.
Ha en bra söndag / Kram kram

Lena B E sa...

Åh vilket härligt julkort, snyggt med receptet i rött!! :)
Så trist med din chef, hoppas han kryar på sig snart, sånt där kan ta lång tid det vet jag själv sen jag hade en stroke.
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Camillaskreativa sa...

Åh så fina julkort receptet är urläckert i rött :o) Hoppas chefen blir bättre, att få stroke är otäckt då det kan komma fler efter men det är bara att hoppas på det bästa :o)
kramar
camilla

Nina sa...

Tack för titten i min blogg och för den fina kommentaren!
Julkortet är superfint och canvastavlan i inlägget innan är ju helt fantastisk!
Hoppas chefen kryar på sig!
//Nina