måndag 8 november 2010

Julkort.

Hej alla som fortfarande tittar in här. Jag vet att jag är dålig på att blogga och att kommentera i era bloggar. Idag är min lediga dag och jag har bara städat och fejat hela dagen. Fy vilket tråkigt liv jag lever! Har varit ledig i helgen men på pysselfronten händer väldigt lite. Fick åtminstone färdigt ett julkort som jag jobbat med i evigheter.


Nu ska jag leva vidare i mitt intressanta liv ;O)
Kram på er!

2 kommentarer:

Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen!
Vilket läckert julkort du har gjort!!! Låter inte som du har så roligt... hoppas du inte mår dåligt. Tänker på dig ofta och vi är allt en del som tittar in till dig som du ser!!! Saknar dig så hoppas du snart får både tid och lust att pyssla igen så vi kan få njuta av ögongodis från dig för du är så duktig. Gör väll inget att det tar lite tid med sakerna heller... vi finns kvar här när du har tid/ork/lust!!! :) Det är ju så det är, det går upp och ner men du är saknad - bara så du vet!!!
Massor med kramar till dig och hoppas att du har det så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!
Busan

Camillaskreativa sa...

Hej
Ja ibland kan livet gå i stå och det händer inte så mkt intressant.... men vi får väl hoppas på en vändning :o) Fint julkort, pappret känner jag allt igen... jag har ett lkadant fast grönt, såå snyggt :o)
Kramar
Camilla