måndag 29 september 2008

Helsingborgs mässan 28 sep-08Ja då var man bloggare! Har hållit på med scrapbooking i snart ett år. Jag har velat blogga ett tag nu men har inte klarat av datorn. Nu har jag nog fått kläm på det, tror jag.

Var på min första mässa igår. Gissa om jag handlade. Väldigt prisvärdiga priser måste jag säga. Min närmaste scrapaffär är Panduro och fast att dom har rätt mycket saker till scrapbooking så är dom jätte dyra. Ja jag vet att man kan handla på nätet men snälla jag behöver ert tips på vilken nätbutik ni handlar. Denna LOn gjorde jag på mässan. Jag hade bara tagit med mig verktyg och lim sedan köpte jag saker där. Bilden på LOn föreställer mig och min lilla syster. Taget på 70 talet. Jag ville försöka fånga upp det ful gula i våra tröjor. Jag blev faktiskt jätte nöjd med den!

4 kommentarer:

LenaS sa...

Åh vilken härlig LO!!
Kramis/LenaS

Karina sa...

Tackar så mycket. Din blogg är mycket bra. Jag får riktigt mycket inspiration där. Kramar Karina

kristina sa...

hej, tänkte tippsa om lite bra scrap-butiker på nätet! stellas.se tycker jag är riktigt bra och även magdas.se, sen finns ju grodans scrapgarden på nätet också. alla är lätta att använda. man lägger varor i korgen och går till kassan.

hoppas att mina tipps var till nytta för dig! =)

kram kristina

Karina sa...

Tack så mycket för det tipset. Tänker titta in hos dig imorgon. Nyfiken! Nu säger jag gonatt.