söndag 7 december 2008

Ljus och julmarknad och spöken!!!Jag var på Mysmumlans blogg och fick lite inspiration nu ikväll. Hon beskrev hur man gjorde detta ljus (länk finns här brevid till vänster) Hon har även inspirerat mig till att göra tagsen som sitter på.
Idag har vi haft julmarknad på jobb. Hur mycket folk som helst. Visste inte att det ens bodde så mycket folk i Marieholm. Vi har då inte märkt av någon finans kris i vår affär. Vi hade iallafall jätte kul och mysigt idag och så har jag träffat tomten.
Vi bor inte ensamma, jag och min man, här i vårt hus. Det har vi vetat i många år (spöken, andar eller kalla det vad ni vill) Det har varit lugnt nu i några månader men nu ikväll så hände två skumma saker som vi inte kunde förklara hur vi än vände och vred på det. Jag stod ute i vår tvättstuga och bytade om då en skåpsdörr öppnades rakt framför mina ögon. Detta skåp får man dra rätt hårt i för att öppna det annars men nu klickade det bara till och skåpet öppnades. Jag blev faktiskt lite rädd. Jag har aldrig känt rädsla innan för våra inneboende. Den andra händelsen var att det hördes som att någon i köket stod och drog våra läskbackar fram och tillbaka tre gånger över golvet ett par decimeter. Jag satt då på ovanvåningen och pysslade med mitt ljus och min man satt i tv rummet. Vi hörde det tydligt båda två utan tvekan på vad det var för ljud. "Dom" får gärna "bo" här hos oss bara dom inte stör oss på detta sätt. Känndes och känns fortfarande lite kusligt.
Nu ska jag försöka sova jag är jätte trött. Sov gott

5 kommentarer:

Rebecca sa...

KARINA: Tack det samma.

camilla sa...

Guu, va läskigt, men spännande på samma gång! Jag skulle oxå vilja träffa på en ande, men skulle väl bli så rädd att jag svimmade, det är väl därför ingen visar sig för mig. Har faktiskt varit på seans en gång,en mkt häftig upplevelse faktiskt!
:) Camilla

fia sa...

Nej, våra spöken är ju ingen hemlighet. Här i nya lägenheten var det någon som snällt stängde ett av mina köksskåp åt mig när jag lagade mat. tydligen ska det vara ordning o reda här på infanterivägen.. hehe.. jag tackade bara för hjälpen. haha

Anonym sa...

Jag har letat efter beskrivningen på hur man gör ljuset hos Mysmumlan. var på hennes sida hittar jag den? Jag vill så gärna prova.
Mvh
Karro

Karina sa...

Hej anonym jag har skrivit fel namn. Hon heter Mariante. Hoppas att du hittar dit.