tisdag 30 september 2008

Den som letar hon finner!


Hittade P:et långt om länge. Låg i papperskorgen. Jag har gjort färdig LOn men kan inte lägga ut den för min svåger har lånat min kamera. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Ni får hålla tillgodo med en annan gammal LO.

Student


Måste även visa en LO på min vackra dotters student.

Azorerna


Ville bara visa visa en LO som jag gjorde här om veckan. Jag är en människa som sparar på allt och här har jag använt våra boarding cards.

Julkort


Nu har jag börjat att göra årets julkort. Har gjort några stycken men jag blev mest nöjd med detta. Jag har även börjat med en LO. Jag klädde in bokstäverna DOP och nu hittar jag inte bokstaven P. Undrar om det är katten som tagit den? Jag får leta mer när jag kommer hem från jobb idag. Hitter jag den så ska jag göra färdig LOn och lägga in den här ikväll. Men visst blev julkortet fint. Jag lärde mig vikningen på mässan i Söndags.

måndag 29 september 2008

Rättelse!

I mitt förra inlägg skrev jag att mina töser, som flyttat hemifrån, inte var någon smakråd att ha. Menar givetvis inte att dom ingen smak har. Dom har jätte bra smak bägge två. Bägge två är väldigt duktiga på inredning. Jag menar bara att dom bor långt från oss och när dom äntligen kommer hem så finns det annat och prata om än min scrapbooking. Jag har även varit jätte dålig på att visa mina alster. Jag har haft lite dåligt självförtroende och har inte visat mina LOn för någon. Men nu har jag kommit över den känslan och har ju tillochmed skapar en blogg.
Finns det förresten någon oskriven blogg regel som säger att man bara får skriva en gång om dagen så struntar jag i det. Än så länge är det nyhetens behag och jag tycker att det är skit kul att blogga.

Man lär så länge man lever!

Hitintills har jag lyckats skriva 2 blogginlägg och ingen av dem blev blev rätt. I den första blev texten lite märklig och i den andra missade jag att skriva rubrik. Har försökt att redigera dem men fattar inte riktigt hur man gör. Ni får stå ut med mig ett litet tag innan jag lärt mig! Jag tycker att det ska bli så roligt att få visa sina alster här eftersom jag inte har någon i min närhet som jag kan visa dem för. Jo jag har min man men han säger bara att det är jätte fint. Det skulle han säga även om jag visat honom ett vitt naket A4 papper. Våra två töser har flyttat hemifrån så dom är inga bra smak råd att ha.
Måste visa mitt album till minnen som jag gjort. Här klistrar jag in något som jag vill minnas i framtiden tex konsertbiljetter mm. Fint va?

Helsingborgs mässan 28 sep-08Ja då var man bloggare! Har hållit på med scrapbooking i snart ett år. Jag har velat blogga ett tag nu men har inte klarat av datorn. Nu har jag nog fått kläm på det, tror jag.

Var på min första mässa igår. Gissa om jag handlade. Väldigt prisvärdiga priser måste jag säga. Min närmaste scrapaffär är Panduro och fast att dom har rätt mycket saker till scrapbooking så är dom jätte dyra. Ja jag vet att man kan handla på nätet men snälla jag behöver ert tips på vilken nätbutik ni handlar. Denna LOn gjorde jag på mässan. Jag hade bara tagit med mig verktyg och lim sedan köpte jag saker där. Bilden på LOn föreställer mig och min lilla syster. Taget på 70 talet. Jag ville försöka fånga upp det ful gula i våra tröjor. Jag blev faktiskt jätte nöjd med den!