onsdag 21 april 2010


Som ni märker ni som varit här tidigare så har jag redigerat detta inlägg. Jag skrev först att det var ett tidigt morsdagskort men det ska vara ett tidigt minialbum;O) Började att göra ett kort till mor men kunde inte sluta så det blev ett album istället. Kortet som jag visade innan finns även i inlägget under detta och är inte till mor utan till någon annan. Ha en bra dag. ´Kramar
MAMMA VI ÄLSKAR DIG!
PS klickar nipå bilden så blir den större DS

12 kommentarer:

Leia sa...

Vilket vårfint kort!! Så härliga färger.

Kramelikram Veronica

Lena B E sa...

Hej vännen!
Wow vilket fantastiskt album din mamma kommer att få!! :)
Jättefint är det och vilket otroligt jobb du lagt ner på det, kanon!! :)
Hon kommer att bli superglad.
Minns du att jag sa att din mamma är lik nån kändis? Nu tror jag att jag kommit på vem, Monica Zetterlund är det visst hon heter.
Hoppas jag minns rätt nu. ;)
Kramar från Lena

camillaskreativa sa...

Nämen vad gulligt av dig att skicka en liten present till mig. Sååå glad och överaskad jag blev. Tack snälla söta! Åh så fina virkade blommor, har du gjort dom själv? Åh så mkt fint du har gjort på sistonde,jättefint album!
Kramar
camilla

Busan sa...

Så mycket och så fint du har gjort sedan jag tittade in till dig!!! WOW!!! Duktig du är!!! Och albumet till din mamma är bara helt fantastiskt!!!
Tusen tack igen för det fina paketet jag fick av dig. Det lyser upp mycket och hoppas kunna sitta en liten stund i helgen och prova stämpla med dem... längtar efter att få färglägga dem kan jag lova!!! :) Har ett födelsedagskort jag behöver börja på (är ute tidigt - det är inte förräns till sommaren men kan ju aldrig veta hur jag mår så känns bra vara ute i god tid) och då kommer dessa stämplar bli helt PERFEKTA!!! Tusen tack igen vännen!!! Har beundrat sylen lääänge också för den är så fin. *hjärta*
På tal om grått hår så invaderar mina också nu... hi hi... men just nu så bryr jag mig inte men är tryggt att veta att det finns färgning när jag tröttnar på dem. Hoppas du blev fin och att det blev som du tänkt eller ännu bättre till och med!
Ha det så bra du bara kan i helgen och hoppas du får en mysig pysselstund snart igen. <3
Varma vår-kramar och tack-kramar
Busan

Anonym sa...

Tusen, tusen, tusen Tack för de enormt vackra virkade blommorna, blev så glad över dem så jag blev alldeles varm i hjärtat! De kom precis i rättan tid lagom för att pigga upp och göra mig gladare efter att vi förlorade vår husvagn i en storbrand där vi hade den för vinterförvaring.
De kommer absolut att användas så fort som möjligt på nån layout och färgerna var helt i min smak, Tack vännen!
Är fortfarande ganska dålig och känner mig risig pga. njurstenen och UVI och dessutom fick jag feber igår. Allt känns tungt just nu men jag vet ju att det blir en dag när jag blir piggare, men när?!!

Du blev säkert jättefin i nya hårfärgen! Hoppas du är nöjd med resultatet.

Hoppas oxå att du får en underbar helg i solen och att du är ledig och kan ta det lugnt och vila!

Stor kram till dig vännen från Susanne!♥

Unknown sa...

Ja efter det albumet blir väl inte ett öga torrt....knappt att mitt blev som sitter här haha.
Helt fantastiskt, och jag tror att mor kommer att bli väldigt tacksam och gråtmild när hon får den
Kanonjobb
Ha det så gott, ovh var rädd om dig / kramkram

Busan sa...

Vill bara titta in och se hur du har det och önska dig en trevlig Valborg och helg! Och så klart berätta att jag nu har premiär användt en av stämplarna jag fick av dig och jag blev jättenöjd!!!! Och sylen är skitbra... ursäkta språket men den är det... *rodnar*
Kan inte visa kortet förrän i sommar för har gjort lite i förskott nu när jag kunnat för denna kroppen går det ju inte att lita på liksom... Fast just nu kan jag inte klaga för de sista dagarna har jag helt plötsligt blivit så mycket bättre att jag kunnat följa med och handla i vår närbutik en dag, diska lite och till och med uppvakta en nybliven 70-åring en liten stund!!!!! Ja, snacka om att det vänt nu och ja, det blev ju för mycket igår men har sett fram emot och hoppats så jag skulle kunna genomföra detta än om jag inte kan vara med på kalaset så känns fantastiskt att det gick!!! :)
Tänker på dig och hoppas du med har det så bra du bara kan och tusen tack igen - kortet är så coolt och sakerna så superfina och superbra!!! TUSEN TUSEN TACK!!!*hjärta!
Har lyckats börja lägga in en hel del saker jag gjort i vinter så nu börjar det hända lite på min blogg också än om det tagit tid. :)
Hoppas du får en mysig pysselstund snart igen!!!
Varma vår-kramar
Busan

Camillas Kreativa sa...

Ville bara titta in och önska en trevlig valborg! i morrn bär det av till husvagnen med en hel slapphelg utan dator och scrap! Bara vara och inte tänka på ngt jobb eller skola, tjoho!!
Ha det gott, kram kram
Camilla

Karina Beck sa...

Wow hvor flot!

Busan sa...

Hej vännen! Vill bara titta in och önska dige en bra vecka.. hoppas du har det så bra du bara kan och haft en mysig helg... Här kunde vi sitta på balkongen i solen med en kopp kaffe och det är så skönt efter denna lååånga vinter!!! :)
Ha det så bra du bara kan och hoppas du får en mysig pysselstund snart igen!
Varma maj-kramar
Busan

Lena B E sa...

Hej vännen!
Hoppas allt är bra med dig?
Visst gillar du amerikanare? Jag har för mig det, kolla i min blogg får du se vad gubben köpt hi hi, men du får scrolla ner lite. ;)
Vill tipsa dig också om en tävling jag ska ha, på fredag kommer det inlägget i min blogg. Hoppas du vill vara med!! :)
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Busan sa...

Hej vännen! Vill bara titta in och njuta av allt fint du gör och önska dig en trevlig helg. Hoppas du får lite sol att njuta på altanen och att du har det så bra du bara kan!!! Tänker på dig ofta än om jag är dålig på att höra av mig.... *hjärta*
Varma maj-kramar till dig!
Busan