måndag 21 juni 2010

Hej mina vänner! Det är väldigt länge sedan jag skrev något här i blogen. Men jag har haft en hel del annat att syssla med så ibland blir det så.
Har inte riktigt haft verken ork eller inspiration på sistonde. Men lite pyssel har det ju blivit.
Svenskscrapbooking har midsommarcrop och jag har gjort en utmaning än så länge. Blev själv nöjd med resultatet faktiskt.

Dom nästa 10 bilderna ärr på ett mini album som jag gjort till svärmor. Det handlar om en utflykt vi gjorde för ett par veckor sedan. Bilderna som sitter i albumet är inte världens bästa. Men vi har en dålig skrivare och jag hade ingen tid att framkalla på något annat sätt. Svärmor har alla bilderna i sin dator så om hon vill titta i bra kvalitet så kan hon ju titta där. Blev även nöjd med detta resultat.I helgen så blev jag ägare till dessa fantastiska TH dies. Jag har en cuttlebug och mellan två B-plattor och ingen A-platta så stansar dom genom allt. Jag gillar verkligen att dom passade till CB. Nej nu ska jag klippa gräset och invänta kvälls kylan så man med gott samvete kan gå och sätta sig i sitt pysselrum.


a href="http://3.bp.blogspot.com/_dLDlcXhxSQc/TB9nCh1T-eI/AAAAAAAACAY/l-B_0Sqtmzw/s1600/13794_Hanging%2520Sign.jpg">Kram på er alla!

7 kommentarer:

Pernol sa...

Åååå vilka superfina alster!!! Kortet är ju jätteläckert och albumet superfint.

Ha en bra Midsommarvecka!
kramis Pernilla

Cattis sa...

Jättefint alltihopa :)
Lycka till i utmaningen..
Albumet är med jättefint och så roligt att få kan jag tänka mig.
Ska ge mig på att göra ett med framöver någon gång när tiden och inspirationen finns..blir väl till hösten kanske..
Önskar dig en trevlig midsommar om jag inte kikar in innan dess / Ha det så gott och var rädd om dig...sommarkram från mig :)

Lena B E sa...

Wow vilket fantastiskt fint kort och minst lika fantastiskt fint album du gjort!! :) Superduper!!
Du är jätteduktig vännen! :)
Lycka till i tävlingen, jag ska hålla tummarna för dig.
Hälsa Ove och ha en riktigt trevlig midsommar båda två!
Kramar från Lena

lk46 sa...

Jättefina alster karina!
Vill önska dig en trevlig Midsommar!
Kramizar från Lene

Pernol sa...

Glad Midsommar på dig!
kramis Pernilla

Lena B E sa...

Hej vännen!
Tusen, tusen, miljoner tack vännen för det otroligt fina kortet och alla utstansade djur som jag fick idag!! :) Tack så jättemycket jag blev så glad!! :) Hälsar och tackar från min kompis också.
Hoppas du haft en jätteskön och trevlig midsommar med soligt och fint väder. Det har jag haft, på midsommaraftonen kom äntligen värmen till oss med, det åskade och regnade flera gånger på dan men vad gjorde det, det var ju äntligen varmt och vi satt under tak! :)
Tusen tack än en gång vännen!! :)
Massor med kramar från Lena

Busan sa...

Glad midsommar i efterskott!!! Tänker på dig ofta men är så dålig på att hälsa på nu. Ja, du vet ju hur det är när tiden inte räcker och vår lilla katt Smulan är dålig så vi pysslar om henne så gott vi kan. I midsommar hade jag de bästa dagarna sammanhängande på flera år så vi cyklade till sjön och badade!!! Nu när jag är dålig som vanligt så är det som en dröm att det faktiskt var verkligt att jag kunnat!!! :) Längtar tills nästa gång och njuter så länge av allt fint du och de andra tjejerna gjort - du är så otroligt duktig och ditt album är helt enormt - WOW!!! Vilken fantasi du har!!!
Och vilka fina stansar - hoppas du får många roliga stunder med dem!!!
Ska sätta mig och titta mer på allt fint du gjort nu och önskar dig en trevlig sommar. Är så lycklig för allt fint du skickade till mig och använder sylen OFTA och blir alltid så glad när jag ser den - den är så fin!!!
Hoppas få mer pysseltid till hösten för nu hinner jag inte med som jag önskar men så är det nog för många tror jag under sommaren.
Ha det så bra du bara kan och pyssla lugnt!!!
Massor med sommar-kramar
Busan