lördag 3 juli 2010

Lene kära Lene

Vilken underbar Söndag vi haft jag och min man. Varmt och soligt, slappat, löst lite korsord, pratat, klippt häcken, klippt gräset, ätit en jätte god middag, en helt perfekt dag efter en jobbig och LÅÅÅÅÅNG arbetsvecka. Kom precis ur duschen och sa till O att det var länge sedan jag kände mig så här nöjd och lycklig och han höll med.

På pysselfronten har det hänt väldigt lite. Har jobbat till sent på kvällen och det är alldeles för varmt att sitta där uppe men jag är sååååå sugen. Jag fick nämligen en hel del inspiration av kära Lene nu i veckan. Kolla vad jag fick av henne!! Jag kan inte beskriva glädjen att komma ut till brevlådan och hitta sådan här rolig post. Så välgjort kort hon gjort till MIG! Vilket jobb hon lagt ner på MIG!! Kolla in dom fina dekorationerna jag fick med och dom vackra vintage fotona. Jag har börjat på en Art Journal och samtidigt håller jag på med en canvastavla på mig och dottern i vintagestil så jag vet precis vad jag ska använda dom till.
TACK IGEN KÄRA LENE!!!
Nu blev jag så sugen på att pyssla så jag ska trotsa värmen där uppe och ändån gå upp och kanske göra lite på canvastavlan.
Ha en jätte bra vecka alla.
Kram2 kommentarer:

Lena B E sa...

Hej vännen!
Wow vilket fint kort du fick från snälla och goa Lene, och OJ så mycket fina dekorationer du fick med!! Så roligt vännen! :) Tavlan och det anadra du ska göra är jag säker på att dom kommer att bli kanonfina med detta!!
Ha det så bra min vän.
Kramar från Lena

Lena B E sa...

Hej igen Karina.
Kul att den kom fram innan helgen och att du gillar den, det glädjer mig! :)
Ha en jättehärlig helg vännen.
Kramar från Lena