lördag 7 augusti 2010

GOTLAND

Hej ALLA MINA VÄNNER som tittar in här hos mig fast att jag är så dålig på att blogga och titta in till er. Jag har haft data strul nu i flera veckor. Haft den på service då dom bytte moderkortet men inte funkade den iallafall så det var bara att köra ner igen och lämna den fick samma lånedator som jag haft innan. Nu har lånedatorn kraschat ett par gg och alla mina bilder har försvunnit. Därför får det bli en bildfri inlägg. Imorgon flyger vi till Gotland och gissa om det ska bli underbart? Jag kommer logga in på facebook med mbl ibland. Annars är man ju helt efter. Hoppas att alla mår gott!! Vi höres när jag kommer hem! STOR BJÖRNKRAM TILL ER ALLA!!!!

5 kommentarer:

Busan sa...

Stor bamsekram till dig med vännen och hoppas så att er resa varit helt underbar! Har tänkt på dig så och hoppats att ni fick fint väder och att det blev en riktigt mysig tur. *hjärta*
Här är allt ungefär som vanligt. Vår lilla katt Smulan är stabil men min hälsa åker berg och dalbana så försöker hänga med. Sommaren har varit den bästa sedan jag och min gubbe träffades och jag önskar att vi förstått att sätta oss själva först förut så vardagen kanske blivit lite lättare för oss. Men man lär så länge man lever och bättre sen än aldrig säger man ju! :) Ska försöka sätta mig med ett kort det gått troll i under eftermiddagen och hoppas då ordning på det. Ibland vill det sig bara inte när det blir långt mellan gångerna när man sitter med samma kort... har liksom glömt hur min idé var med kortet från början...*rodnar*... teflon-minne du vet... inget fastnar!
Hoppas så att du har det så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med sommar-kramar
Busan

Miapuh sa...

tjing :)
hur var det på Gotland då? har inte varit där.. än :)
kram

Lena B E sa...

Hej vännen, nu när jag kikade runt lite på olika bloggar så hittade jag en tjej som gärna vill byta ATC kort. Jag tänkte genast på dig som jag vet gör massor av snygga ATC kort. Du kanske är sugen på att byta några med henne?! här finns hennes blogg... http://svani-atc-cards.blogspot.com/
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Busan sa...

Hej vännen!
Vill bara titta in och önska dig en trevlig helg och att jag hoppas allt är väl med dig. Själv försöker jag se det positiva med att hösten snart är här (här är bara 14-15 grader nu och känns som höst faktiskt redan) att jag kommer få mer datortid att kunna hälsa på dig och de andra tjejerna. Har saknat er i sommar än om sommaren varit så mycket bättre än jag vågat hoppas på... ja, skickar massor med de förmodligen sista sommar-kramarna till dig och hoppas du har det så bra du bara kan!!!
Massor med sommar-kramar
Busan

Cattis sa...

Hej där, ja du det där med datakrångel är INTE roligt, har själv nyligen lyckats proppa två datorer här hemma med virus och inte heller haft ngn dator på ett tag nu.. Men gubben min fixade till dem men det var mycket pust och stön kan jag lova...Vet inte men på ngt konstigt sett tyckte han inte att jag skulle ha nån dator ;) skämt åsido, fattar inte vad jag gjort bara, hade virusprogram och allt men men nu är det ok igen..
Hoppas ni hade en trevlig resa till Gotland och att ni fick bra väder..
Ha det så gott tills vi hörs igen / Kram kram