söndag 25 juli 2010

Tim Holzt rosor och altrad minimini ask!

Hej alla glada. Passar på att blogga lite nu för jag väntar på att mannen min ska kolla färdigt på den tråkiga, tråkiga golfen på TV så att vi kan beställa Pizza.
Skönt med lite omväxling i vädret fast att nu fryser jag. Vi väntade på att regnet skulle komma men tji fick vi!! Nog om vädret!!!
Jag hittade lite mini askar för ett tag sedan hos Scraproom i Helsingborg. Med mini menar jag att dom verkligen är mini, ca 5 cm. Svensk scrapbooking har en månads utmaning som går ut på att altra något och detta blev mitt bidrag.
Lekt lite med mina nya dies (TH) och nu har jag också gjort ett par rosor. Dom är verkligen roliga att göra och så får man användning av mina spillbitar som växer sig större och större i dessa dagar.
NU ÄR ÄNTLIGEN GOLFEN SLUT OCH SVENSKEN VANN.
PIZZA TIME!!!!!
Ha en trevlig Söndagskväll!!!

7 kommentarer:

NHL sa...

Så fina blommor du gjort!!!

sussies sa...

Hej vännen! Vilken söt liten miniask du altrat och helt underbart söta rosor du gjort, me like!!!! Skulle gärna vilja lära mig att göra dessa då jag älskar rosor!
Hoppas pizzan smakade gott som du fick vänta på så länga pga. sport, hmm! ;-) Men han vann ju så det kanske var värt väntan. ;-)
Här uppe i norr har vi inte haft fullt så varmt men tillräckligt för att man skulle svettas iaf., men lagom är alltid bäst. Nu har det varit regn och mulet i två dar så nu hoppas vi på lite sol och värme några dagar igen så man kan ta sig en sväng på havet igen. Älskar havet!!!!
Ha det så gott vännen!
Många varma sommarkramar från Susanne

Busan sa...

Oooh så söt sko och så underbara rosor!!! Ja, det är ju bara så vackert alltihopa!!! Duktig du är!!! Hoppas du har bättre väder än här för här regnar det... du kan gärna få lite om du vill... hi hi... ;) Fast det är lite mysigt också med regnet. Hoppas du har det så bra du bara kan och pyssla lugnt!
Massor med sommar-kramar
Busan

Pernol sa...

Hej Karina!

Vilken söt miniask och så vackra rosor du har gjort! Jag gillar de i massor!!!:)

Hoppas att pizzan smakade gott!
Ha en trevlig helg!
kramis Pernilla

Camillaskreativa sa...

Hej vännen!
Det var ett tag sen jag gjorde en liten bloggrunda men det hinns inte riktigt med varken med scrap och besök som jag egentligen skulle vilja göra lite oftare :o) Så mkt fint du fått och asken du gjort är ju jättegullig :o)
Ha det gott nu i sommar å så får vi hoppas att solen hittar tillbaka till oss, i alla fall här i Kalmar har det varit grått ett bra tag.
Kramar
Camilla

Lena B E sa...

Wow vilka underbart fina rosor!! :) Så duktig du är vännen!! Så söt asken är!! :)
Ha en underbar semester på gotland, hoppas ni får tur med vädret och får se mycket. :)
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Maiden sa...

Fantastiska rosor!!! :-)