måndag 25 oktober 2010Hej vänner. Här är ett litet livstecken från mig. Jag har röjt och röjt i mitt pysselrum hela helgen och ni kan tro att det är fint där inne nu. Så mycket roligare det är att sitta och pyssla nu när allt är sorterat och lagt i CD boxar som jag märkt med dess innehåll. Visar en LO som jag gjort till CCn som Svensk scrapbooking hade för ett tag sedan.
Kram Karina

4 kommentarer:

Pernol sa...

Vilken fin LO! Det är svårt att plåta djur tycker jag. Men du fick ju till det bra.

Jag har en bokhylla där jag har mina scrappsaker som jag håller på att röjer i nu. Det känns så mycket bättre när det är ordning där. Jag har alla mina grejer i CD-boxar jag också.

Ha en bra vecka!
kramis Pernilla

Tinas pysselblogg sa...

Snygg!

Busan sa...

WOW vilken underbar Lo du har gjort - det blev ju superbra med de foton - jag som försöker fånga lite andra bilder på våra utan att lyckas så fint som dig. Gillar dem MASSOR!!!

Gott du fått sorterat lite - det är ju alltid roligare när man hittar sina saker... fast ibland är det kul när man letar efter något och hittar något man glömt som kan bli ännu bättre till det man håller på med! :)

Tänker ofta på dig än om jag är dålig på att höra av mig. Ha det så bra du bara kan och hoppas du får en mysig pysselstund snart igen.
Massor med kramar
Busan

Lena B E sa...

Jättefin lo på kissarna!! Ja det är svårt att fota djuren, alltid händer det nåt precis när man trycker på avtryckaren. Hi hi ;)
Snyggt julkort du gjort här ovanför också. :)
Ha det så bra.
Kramar från Lena