måndag 10 januari 2011Hej mina vänner!! Hoppas att allt är bra med er för här är allt finemang! Hoppas er jul har varit bra. Själv var jag och min man hos svärmor och svärfar. Bara vi 4 och det var riktigt mysigt faktiskt. Inget stirr och stress. Mannen min fyllde 50 annandagen och då flydde vi hemmet han och jag och ni kan tro att vi hade det mysigt hela den dagen utan en massa ståhej. O fick fira precis så mycke/lite han önskade.
Nyår jobbade jag som vanligt till 17 så när jag kom hem så hade O lagat en god middag till oss sen var det bara mys på hög nivå ;=)
Nu går livet sin lilla gång igen och man är tillbaka i verkligheten/vardagen.

BUSAN jag kan inte komma in på din blog. Har varit där ett par gg men förgäves. Jag skäms så att jag inte har kommenterat hos dig på länge och när jag väl tar mig i kragen så går det inte. Jag är säker på att det är ett misstag. Kommer snart och hälsar på dig igen.

Har pysslat en del i helgen då jag var ledig och helt alena hemma. O var på Gotland och hälsade på Sofie hans dotter. Hon kidnappade honom för att han fyllt år så han fick inte reda på resan föränn dagen innan.
Som ssagt jag fick gjort en hel del på pysselfronten.
Gjorde ett mini album till min dotter och svärson. Hade så många bilder från deras ultraljud av bebisen så det blev ett helt färg neutralt album. Altrat har jag också gjort. Bla en sådan där TH låda (Titt skåp) Bild på den kommer senare.
Hittade en gipsklocka på barnavdelningen i affären. Meningen var nog att barnen skulle måla den med vattenfärger men jag altrade den och har den i mitt pysselrum.
Blev faktiskt riktigt nöjd med den. Ska defenitivt in till stan och köpa fler. Kul att altra och ge bort i present.
Ni får ursäkta bilderna. Jag var för lat för att hämta min systemkamera så jag tog bilderna med mobilen. Men ni ser säkert vad det föreställer ;O)
Ha en bra vecka gott folk. Kram

2 kommentarer:

Busans Pysselblogg sa...

Nä, har du också problem att komma in på min privata blogg!!!! Fattar inte vad som händer!!!
Ja, jag ska kolla på det och så länge kan du väll titta in på min öppna om du vill:
http://busanspysselblogg.blogspot.com/
Det är kommentarsgranskning på den bloggen men annars funkar det som på den andra fast du inte behöver logga in osv.
Lisan hade också problem innan att komma in på den men nu fungerade det för henne igen så jag får kolla vad det är som hänt.
Ledsen att det strular för dig!!! :(
Så härligt ni haft det i helgerna och gott ni kunde fira din man också så lugnt. Förstår dig så.
Jättefint du har skapat också, det blir inte alltid som man tänkt sig men ibland så mycket bättre ändå! :)
Är så dålig på att hälsa på men får inte tiden och orken att räcka som jag önskar. Men det är desto roligare när det blir av! :)
Hoppas så att du snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med kramar
Busan

Busans Pysselblogg sa...

Tittar in för att önska dig en trevlig helg! Hoppas att du har det så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med kramar
Busan