onsdag 19 augusti 2009

GRATTIS MOR


Vill allra först säga grattis till min lillemor. Hon fyller både vanligt år och så var det två år sedan hon fick en ny lever och fick ett helt nytt liv. Exakt på dagen när vi satt och fikade så ringde dom från Salgrenskan och sa att det var dax. Hon skulle komma med en gående gång. Vi körde också efter upp till Göteborg men missade henne med 10 sketna minuter. Nåja det var ju inte så farligt.
Mor lever idag ett helt normalt liv. Varje dag denna dag så går många tankar till den person och familj som tagit detta viktiga beslut som räddade min mors liv.

2 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen!!! Är så glad för din familjs skull att din mamma fick ett nytt liv. Förstår du tänker på dem idag som gav er möjligheten. Hoppas ni kan fira din mamma och hennes nya liv riktigt idag!!!
Tack snälla igen för KAOS-awarden... den är så fin och jag sitter och tittar och känner massor på den nu när jag vilar. Den har hjälpt mig ta igenom det som varit jobbigt här och skickar massor med tack-kramar till dig. Du är så våglig i ditt skapande att prova nya saker och du lyckas så fint med det du gör!!! Och härlig bild i inlägget - jösses vad gott det såg ut... ;) Ha det så bra du bara kan!!!
Sommar-kramar Busan

Lena B E sa...

Mmmmm vad cup cakesen ser goda ut! Härligt att din mamma lever, så toppenbra att det gick bra för henne med operationen också!! Så snällt av de andra att välja att ge levern till din mamma!!!
(Lillemor är det detsamma som mamma?) Jag förstår inte danskan så bra. Det är mycket svårare att förstå danska än norska av nån anledning. :o Jag sitter fortfarande vid gubbens dator, men kan inte sitta här så länge innan jag får jätteont, dessutom var jag till tandis igår igen så nacken och skallen värker de med. Pust!!
Ha det så bra vännen!
Kramar från Lena