lördag 22 augusti 2009

KAOS och en LO.


Jag fick en KAOS award av Pernol i början på veckan. Blev otroligt glad. Nu har jag fått tre stycken. Tack snälla Pernilla!!!


Jag kanske överdrev lite häromdagen när jag skrev om min "Syster" LO. Fast jag är så nöjd med den ska ni veta. Jag har aldrig varit så nöjd med något som jag gjort innan tror jag. Här har ni den iallafall.


Må så gott vänner och ha en trevlig helg.
Kramar

11 kommentarer:

Busan sa...

Du har inte överdrivet ett dugg vännen! LO:n ÄR UNDERBAR!!! Känns som du fångat din syster på fotot och sedan gjort en så fin inramning. Allt smälter bara ihop till ett och det blev fantastiskt!!! Duktig du är!!!!
STORT GRATTIS till din KAOS-award också!!! Så fin den är!!! Och du är så väl värd den så snäll och kreativ som du är och duktig.
Har förstått du mått dåligt ett tag och jag bara hoppas du snart mår bättre igen. Vi håller alla tummar, tassar och tår för dig här och hoppas du har det så bra du bara kan. Och snälla vännen, be inte om ursäkt för du inte är inne så ofta på min blogg - vet du kämpar med sjukdom och jobb och allt så jag förstår att du inte hinner med allt. Är bara glad att du hinner visa så mycket av allt pyssel du gör för du är en riktig inspirationskälla!!! :)
Sommar-kramar

Lena sa...

Den är fantastiskt fin din LO. Så fina färger och dekosar. Den ska du absolut vara nöjd med. Ha en trevlig helg. Kram Lena

Lena B E sa...

Wow wow wow helt klart ska du vara nöjd min vän!! Lo´n är ju helt fantastiskt fin, den absolut finaste som du gjort nån gång!!!
Du har lyckats fått till den helt perfekt!! :) Nåt som jag alltid misslyckas med, jaa, jag erkänner jag är kass på att göra lo´n! :(
Men på måndag har jag tänkt lägga ut en som jag är ganska nöjd med iaf. Ha det så bra vännen! Ha en härlig lördag. Kramar från Lena

Lena B E sa...

Typiskt mej! Glömde ju...
Stort GRATTIS till KAOS Awarden!! Den är supersnygg!! Jag fick också en sån supersnygg award av Pernol!!
Kramar från Lena

Lena B E sa...

Jaa Busan har alldeles rätt!! Du är verkligen en stooor inspirationskälla!!! Kram igen

Pernol sa...

Men Karina, LOn är ju helt underbar! Så snyggt! Absolut din bästa hitills! Verkligen kreativt!

Varsågod för KAOSen! Den är du helt klart värd! Du är så duktig och nyskapande!

kjaaaaam Pernilla

Lisan sa...

Jättefin LO du gjort.
Ville bara skirva att du har något att hämta på min blogg.
Kramis Lisan

lk46 sa...

Men oj så snygg en LO. Den får du visst skryta med, den är jätte läcker!
Det är så befriande att känna att an är nöjd och stolt över något man gjort! Visst är det roligt när andra tycker det, men det är tillfredsställande att själv vara stolt!
Ha det gott vännen! och grattis tikk din KAOS... jag har en jag också!
Kramizar Lene

sussies sa...

Hej vännen! Stort GRATTIS till den fina KAOS-awarden! Du är väl värd den då du är så duktig och inspirerande och vågar prova nya saker!
Din layout på din syster gillar jag mycket då den är så välbalanserad och du har fått ihop färgvalen perfekt och även dekorationerna! Den ska du absolut vara nöjd med, tycker också att det är din bästa hittills av dem som jag sett!
Hoppas du får en bra vecka och att du får mindre värk, tänker på dig ska du veta och förlåt att jag inte har varit inne hos dig så ofta den sista tiden! Har bara varit så mycket annat ett tag och sen så har jag varit så infernaliskt trött efter lunginflammationen för en månad sen. Men det kanske tar ett tag innan man blir riktigt kry igen efter den pärsen.
Ta hand om dig!
Stora varma sommarkramar till dig från Susanne!

Pernilla sa...

Det är klart du skall vara stolt över din LO. Den blev riktigt fin.

Kram Pernilla.

www.mariante.se sa...

Tack karina för dian alltid så rara och snälla ord i min blogg! Det är verkligen stärkande för självkänslan med lite uppmärksamhet för det man gör...TACK!
Kram å ha en mysig kväll!