onsdag 5 augusti 2009


KAMILLA den rosa damen har en jätte generös blogcandy. Titta in till henne och inspireras av hennes vackra alster.

5 kommentarer:

Lena B E sa...

Du är så väl värd KAOS awarderna så det var självklart att du skulle ha en av mina. Du är en sån duktig scrappare och jag gillar att titta in i din blogg och se vad du skapat.
Så kul att du blev glad för din! Jag tyckte det var ganska så "lätt" att välja ut vem som skulle få dom första 6 awarderna men nu blir det genast mycket svårare. Jag trodde som dig och Busan att jag inte heller skulle få någon, men jag har ju fått hela tre stycken. Hur det nu gått till... ;) Jag är mycket förvånad över att jag fått så många.
Ha det så bra vännen.
Kramar från Lena

Lena B E sa...

Glömde tala om att...
den läggs på lådan imorgon.
Kramizar

Busan sa...

Ett STORT GRATTIS till din nya KAOS-award!!! Och jag kan bara hålla med Lena BE - det är alltid något nytt på din sida och du är så väl värd dem!!! :)
Tack snälla för att du valde mig och jag kommer på mig med att gå och små le när jag tänker på att jag fått en KAOS-award... visst är det otroligt vad lite papper från en vän kan sprida så mycket glädje.
Är sol här idag så ska ut en stund. Och tro inte att jag inte kommer göra KAOS-awarder vidare till andra - jag gör det så fort tiden och orken räcker till och ser så fram emot det men har fått min första beställning på kort igår så måste ta det först. Är så lycklig och pirrig samtidgt för allt kul som händer och det lyfter och gör sorgen inte lättare men ja, det gör livet lättare på något sätt. Det är två dop-kort som jag fått beställning på igårkväll så gissa om jag legat och funderat i natt... :)
Ha det så bra du bara kan idag och hoppas du får en go pysselstund och lite SOL!!!
Sommar-kramar Busan

Busan sa...

Hej vännen! Oooh - det blir bara ännu mer spännande att få KAOS-awarden när jag får vänta lite längre så det gör ju ingenting!!! :) Jag har ju så dåligt minne så jag om någon förstår dig att du glömde. Har själv svårt att ta tankarna från att jag idag MÅSTE skicka ett bröllopsdagskort för annars försvinner det liksom ur huvudet... *rodnar*

Och du har helt rätt - jag måste jobba på mitt självförtroende. Det är för väl jag ska få prata med någon i höst som ska hjälpa mig med just det för jag märker att det inte är så bra som det borde vara. Men en sak är säker - med vänner som dig så har det helt klart blivit bättre än vad det varit innan. Hade aldrig vågat säga jag till beställningen bara för någon månad sedan så jag är så tacksam för all stöttning.
Ett STORT GRATTIS igen till din nya award - den är så fin!!!
Ha det så bra du kan i helgen och tack igen!!!

Sommar-kramar Busan

sussies sa...

Stort GRATTIS till din nya KAOSaward!!! Du är sååå väl värd den vännen och många, många fler! Håller helt med snälla Lena's motivering, du är så duktig och kreativ och en otroligt fin vän!
Rätta platsen för dem är helt riktigt; skrythyllan!!! ;-)

Sköt om dig i sommarvärmen!

Kramisar från Susanne