fredag 1 januari 2010

Årets första alster!


GOTT NYTT ÅR ALLA!!!!
Hoppas att ni har haft en trevlig nyårsafton! Min var underbar. Kom hem ganska sent för vi hade kunder som kom i sista minuten. När jag steg in genom dörren slog det en underbar doft av mat emot mig. Min man hade gjort nyårs supé. Sååååååååå gott. Vi var själva, han och jag hela kvällen och bara umgicks, pratade om året som gått och året som var i antågande. En helt perfekt avkopplande kväll. Klockan 00.00 gick vi ut en runda och mötte upp grannar och vänner och sköt lite raketer.
Jag vaknade klockan 11 i förmiddags. Efter 1 1/2 månad av för lite sömn så var det riktigt skönt att sova ut, fast man känner sig väldig trött efter så många timmars sömn, mycket konstigt!?!
Jag har äntligen fått sitta så länge jag velat i mitt lilla krypin på ovanvåningen. Altrade en notebook som jag tänkte ha som inspirations bok under 2010. Här tänkte jag skriva alla mina planer, ideer mm för mitt scrappande. Rosen har jag gjort själv efter en beskrivning jag hittade på YouTube. Jag hoppade över som stora hjärtanen. Tyckte att den blev lite för stor för min bok om dom var med.
Ha nu en trevlig kväll. Vi höres!
Kramar

3 kommentarer:

Miapuh sa...

God fortsättning :D

Camillaskreativa sa...

Ville bara titta in och önska ett Gott Nytt 2010.
kramar
camilla

lk46 sa...

God fortsättning på det nya året min vän!
kram lene