torsdag 7 januari 2010

Mycket bilder att visa er!

Hej alla vänner! Nu har jag äntligen tagit mig samman och skriva här i bloggen. Har haft en lugn och skön period nu efter nyår med en hel del pyssel. Har även försökt mig på att lära mig lite mer om datorer. Har bla filmat 13 sekunder och laddat upp på YouTube Lite amatörmässigt men ett tappert försök. Träning ger färdighet.
Lekte lite på Facebook och fick till mig själv som en liten djävul Har denna bild som profil bild där.

Min syster och hennes sambo fick valpar för en 8-9 veckor sedan. Tiken deras rättare sagt. Kolla in vad söt den är. Först ville jag inte titta på dom för jag visste hur förälskad jag skulle bli i dom. Men till sist fick jag ju göra det iallafall. Det gällde att stålsätta sig för annars kanske man blev hundägare helt huxflux. Just denna valpisen fick heta Baxi och han har flyttat till Stockholm. Snyft!!!

Nästa bild är på minialbumet jag gjorde till en tävling på Svensk scrapbooking´s forum. Mina svärföräldrar ska få albumet då det handlar om deras middag som vi bjöd ut dom på när dom hade 50års bröllopsdag. Fick ju en ROSA BIA på förmiddagen då jag planerade att börja med albumet på eftermiddagen. Vilken konstig tur jag hade ;O)

Nästa bild är på presentaskarna jag gjorde till våra tösers julklapp. Dom fick något så fantasilöst som pengar. Jag blev iallafall nöjd med askarna.

Sist men inte minst så bjuder jag på en liten tag. Tänkte ge den till någon på alla hjärtans dag.

Nu ska jag lägga mig och lyssna på en talbok. Köpte boken "den försvunna symbolen" av Dan Brown. En riktig spännande bok. GODNATT kramar till er alla som läser detta på kvällen. Till er andra säger jag godmorgon godmiddag eller gokväll.

4 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vad många fina bilder du visar, gillar pysslet som du gjort:) Du är jätteduktig och kan verkligen få till det:)Önskar dig en trevlig fortsättning och ett riktigt gott nytt år:) Kramis från lilla pyssel Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Tack snälla för besöket det var jättetrevligt:) Å du ska inte alls skämmas för att du inte har hälsat på ett tag det har inte jag heller gjort!! Man hälsar på när man har ork, lust, möjlighet och kan tycker inte att det ska vara ett måste för då blir det inte roligt längre:)
Ja pysselrummet blev perfekt, tror bara att min kära sambo ångrar sig lite nu att det blev så himla bra ha ha ha:) Jag tillbringar mera tid där en med honom för tiden och det tycker han inte om !!!Tack snälla för dina ord hos mig och lycka till med allt ditt skapande:) Ha en underbar lördag och sköt om dig, kramis från lilla pyssel Inger:)

Lena B E sa...

Hej vännen! Oj oj oj vilken sötnos lilla vovven är!! :) Man blir ju störtkär!! ;) Eller hur?
Wow så fina alster du gjort!! Är det svårt att göra saker med BIA´n? Har en fråga till... tagen du gjort här, vad har du köpt swirlstämpeln? Den är superduper snygg!!! :) Hoppas allt är bra. Ha det så bra. Kramar från Lena

Busan sa...

Hej vännen och vad roligt att du provat lägga upp på Youtube - man ser ju jättebra!!! Och cool du är på bilden med hela snygga stassen... hi hi!!! :D
Jättefina paket du gjort och det är samma här med ofta pengar i presenter... men i dessa tider så är det ju ändå något som "går hem" och speciellt till ungdomar.
Tycker liksom Lena BE att din swirl är så snygg... liksom alla alster du visar här... ja, du är duktig och jag är så glad att du fått pyssel-tid nu efter allt jobb innan jul. Tack för inspirationen och ja, hunden är ju bara så söt... men förstår dig att inte vilja ha hund - det är ju väldigt mycket jobb.
Hoppas du har en trevlig helg och får någon mysig pysselstund!!!
Varma vinter-kramar
Busan