måndag 13 september 2010

Canvas tavlan som tog en evighet att göra!

Hej vänner! Vet inte om någon tittar in här mer för jag har varit väldigt dålig på att blogga den senaste tiden.
Har inte haft lusten till det och jag har inte pysslat någonting knappt på hela sommaren.
Denna tavla har jag hållt på med i evigheter och nu är den äntligen färdig.
Bilden är tagen på BB ett par timmar efter jag fick min dotter för snart 21 år sedan.



Tim Holtz har kommit ut med en del dies som jag är så förälskad i. Har köpt på mig en hel del av dom och denna fågelbur är min absoluta favorit just nu!



I mina gömmor hittade jag denna metallhörna som
jag färgade med THs alcoink.
Tror att jag köpte dessa hörnor hos Scraproom i Helsingborg.



Bilden på blommorna blev lite suddig men jag satte in den här iallafall. Jag har stansat blommorna med retropunchen. Hittade en gammal bok på vinden som jag offrade. Jag har aldrig haft hjärta att sabba en bok men jag har ändrat mig. Vissa böcker som man har liggandes kommer man ju aldrig att läsa igen och återvinning är ju högsta modet dessa dagar.



Tack för att ni tittade in. Ha en trevlig kväll!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hej hej, jo jag kom in iaf haha , här hjälps det inte att vara borta ett tag inte, kommer som ett spjut så fort man ser att det hänt ngt nytt hihi.
Jätte, jättefin blev din tavla. Himla snygg bakgrund måste jag säga den gillade jag. Ett kanon jobb du lagt ner på den och tjusigt resultat blev det med..
Tummen upp :) Ha det så gott / Kram kram

Busan sa...

Hej vännen! SJÄLVKLART tittar vi in till dig fortfarande!!! Saknar dig men det har verkligen varit värt väntan... din tavla är så fantastisk... blev alldeles tårögd när jag såg den för den var bara så perfekt som jag tror den kan bli. Fotot är ju helt underbart och du har fått det så supert alltihopa... du är så duktig och jag hoppas du själv är riktigt, riktigt stolt över dig att ha kunnat skapa något så här fantastiskt. Förstår så väl det varit väldigt mycket arbete för dig men när resultater blir så här lyckad måste det vara värt det... orden räcker inte till men jag hopps jag sagt allt redan. *hjärta*
Tack för din inbjudan också... och förlåt massor att jag inte svarat men jag har min facebook vilande sedan länge och hoppas få tid och ork någongång att prioritera det men det lär dröja. Hoppas jag kan återkomma till dig då vännen!!!
Massor med höst-kramar till dig och ha det så bra du bara kan!!!
Busan

Pernol sa...

Hej vännen!

Kanonsnygg tavla! Vilket jobb du har lagt ner på den. Jag gillar skarpt din bakgrund. Ja, o allt annat också. Jag ska nog ta och plundra lite gamla böcker jag med. Det finns jättemånga Harlequin-romaner hos mamma. De vill hon nog bli av med.:)

Ha det gott!
kramis Pernilla

Camillas Kreativa sa...

Såå fin tavlan blev :o)
Ville bara titta in och önska en trevlig helg!
kramar
Camilla

Miapuh sa...

WOW så himla fin :)
Oh har du Timpan fågelburen, vågar man kolla om man kan få köpa några utstansade eller byta? :)
Scraphörnet du använt är jättefint, tror de är från Kort og godt :) har med några såna varianter hemma men även från andra ställen :)
kram Puh

Lene sa...

hej Karina.
Jo d¨. Ibland så tittar jag in och denna gång fanns det ju ett jätte tjusigt alster!
ha en skön helg!
Kram lene