tisdag 25 augusti 2009

KAOS och två nya kort.

Jag har fått en KAOS av kära LISAN. Så fin den är. Tack Lisan. Satte igång med att göra KAOSar igår kväll, för nu har jag 6 stycken som ska göras och skickas vidare. Dom är roliga att göra men det är mindre roligt att välja bort vänner som inte ska få dom. Fast det är ju lika för alla.




Fick lite Tim stämplar i helgen och gick givetvis igång och lekte med dom direkt. Blev till ett kort till slut. En av stämplarna hamnade lite snett i ena hörnet. Först tänkte jag att jag skulle kassera korten men jag ångrade mig. Tyckte inte att det gjorde så mycket.




Snart är det ju Halloween. Ja jag överdrev, kanske inte så snart men det går fort iallafall. Jag har gjort ett kort för att jag ville leka lite med glada färger. Att få skapa med orange och andra glada färger hjälper faktiskt lite på mitt sinne. Så här blev det.





Idag har jag bloggat tidigt på morgonen för att jag var så pigg och det var ett tag sedan sist jag var morgonpigg. Eftersom det är så tidigt på dagen så önskar jag er alla en bra dag.
Kramar

19 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

JÄTTESTORT GRATTIS till din KAOS-Award den var verkligen fin och du är verkligen värd den:) Korten under gillar jag också massor du har fått till det:) Önskar dig en toppen dag, kramis från lilla pyssel Inger:)

Lisan sa...

Du var värd denna KAOS Award och den kommer med posten imorgon eller i övermorgon.( Ska posta den idag.) Ha det så jätte bra. Ps var du på Rögle skills dagen? Kramis från LIsan

Lena B E sa...

Oh så fin KAOS du fick av Lisan!! Så kul att du fick en till kaos, du är sååå väl värd den!! :)
Nää det är minsan inte lätt att välja vilka som ska få dom, man riskerar ju att göra någon ledsen och det vill man ju inte, men som du sa... det är lika för oss allihopa. Wow så snyggt TH kortet är!! Superduperfint är det!! Inte gör det nåt att stämpeln hamnade på sniskan, du har ju fått till det i övrigt så himla bra!! :D Halloweenkortet Buuu så skrämmande & gulligt!! Hur har du gjort spindelnäten? eller var dom på papperet redan? Härliga färger är det!! :) Ha det så bra.
Massor med kramar från Lena

Busan sa...

Ett STORT GRATTIS till din KAOS-award - visst är de fina!!! Och håller med dig - Lisan är så snäll!!! Och du är så väl värd alla KAOS-awarder du får!!!
Men så fina kort du gjort igen och vad glad jag med blev av färgerna i Halloween kortet!!! WOW!!! :)
Är så glad att du inte kasserade det andra kortet - det hade varit väldigt synd för det gör absolut inget att den ena stämplen hamnat lite snett - hade du inte sagt något hade jag förmodligen inte ens sett det!!! Kortet är jättefint och det är en härlig lugn känsla i det. Like it!!!
Hoppas så att du kryar på dig snart. Förståt ju att du verkligen INTE mår bra just nu och skickar en bamse-kram till dig och hoppas att du snart ska bli bättre. Lät så mysigt med din tidiga start på dagen på altanen - hoppas din dag har fortsatt så bra. Ha det så bra du kan och krya på dig massor!!! Tänker på dig!!!
Sommar-kramar Busan

Busan sa...

Glömde - vad fin din nya header också är!!! Så pigga färger och så söt stämpel!!!
Sommar-kramar Busan

Fia sa...

Om jag bara hade samma tålamod som dig. Vi ses snart! Ska bli roligt, ett tag sedan sist! :)

Lena B E sa...

Hej igen vännen! Måste få höra... hur är det med dina öron? Värker det fortfarande? Vad sa doktorn? Hoppas verkligen att det går över snart för att ha ont i öronen är inget kul alls! Nää fy f*n!! :( Krya på dig nu vännen! Nu ska jag bomma igen datorn och gå och titta på tv, alltid är det väl nåt att se. Krya på dig kramar från Lena

Anonym sa...

Stort GRATTIS till din nya KAOS-award, den är jättefin! Du är värd den och många fler! Håller med dig, det är verkligen inte lätt att välja, jag funderar fortfarande på vilka som ska få mina. Just nu håller jag på med ett litet minnesalbum på 10 sidor som en granne till mig ska få så hon kan sätta in fina foton och skriva lite om hennes lilla barnbarn som dog i plötslig spädbarnsdöd för ett drygt år sen, bara 4 månader gammal. Känner att jag bara kan ha det som projekt nu så jag kan fokusera på det så det blir rätt gjort. Annars brukar jag kunna ha ett par projekt på gång samtidigt för variation.
Hoppas du mår lite bättre nu!

Många kramar från Susanne

Anonym sa...

Ojdå, glömde visst att säga att jag gillar din nya söta header! Jättehärliga färger, söt stämpel och fjäril!!!
Kram Susanne

Lena B E sa...

Hej vännen! Idag är man uppe tidigt för en gångs skull, händer inte så ofta här tyvärr. hi hi ;)
Vaknade kl 7 och kunde inte somna om. Blir väl supertrött om ett tag misstänker jag. Joodå det var igår jag fick hemleverans, vilken lyx va? Jättetrevligt var det och jag fick så mycket fint av henne, titta i min blogg får du se. ;)
Krya på dig & ha det så bra! Kramar från Lena

Lene sa...

Grattis vännen till din KAOS, jätte fin är den!
Underbara kort har du också gjort!
Jag gillar din header, färgerna är så läckra!
Kramizar från Lene

Lena B E sa...

Hej vännen! Du har 2 awarder att hämta inne hos mej. Ha en jättetrevlig helg!
Kramar från Lena

Camilla sa...

Hej.
Jag jag saknar dina kommentarer hos mig, det har varit så tyst från dig ??? Hoppas allt är bra med dig?
Jättefina kort du gjort, hallowenkortet var ju för gulligt.
Saknarkramar
Camilla

Busan sa...

Hej vännen! Vet du fått dessa nyligen men du har något att hämta i min blogg med för du är så snäll och duktig!!! :)
Hoppas du har en mysig helg.
Sommar-kramar
Busan

Camilla sa...

Hej igen! =D
Du har något att hämta inne hos mig!!!
Kramar
Camilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Ville önska dig en toppen dag och vecka, kramis från lilla pyssel Inger:)

Pernol sa...

Grattis till din nya KAOSaward!!! Den är du väl värd!

Korten under är ju hur snygga som helst!!!

Du har två awarder att hämta i min blogg!

kjaaaaam Pernilla

Busan sa...

Hej vännen! Saknar dig och alla dina fina saker du visar. Blir lite orolig när du inte varit inne på en vecka och ville bara fråga om du är okej? Hoppas du kryar på dig riktigt annars eller haft mycket annat att göra som varit positivt och roligt så det inte hänt något. Var rädd om dig vännen och längtar tills du är tillbaka.
Varma höst-kramar Busan

Lena B E sa...

Hej vännen! Det var så länge sen jag hörde nåt ifrån dig så jag blir orolig att nåt hänt! Har du fått ont i öronen igen eller är det något annat som värker/strular?
Hoppas på att få höra ifrån dig snart!! :) Ha det så bra & sköt om dig! Kramar från Lena