tisdag 27 oktober 2009

BESVIKEN.

För en och en halv vecka sedan köpte jag en ny Fiskars kantstans. Öppnade den innan idag för att jag har inte riktigt haft tid att använda den innan. När jag skulle prova den så sprack den mitt itu. Hittar inte kvittot och Bokia där jag köpte den tar väl förmodligen inte till baka den. Jag tänker skicka alla delar till Fiskars så att dom får se den. Så får vi se vad som händer därefter. Ha en bra dag alla!!

11 kommentarer:

Kamilla sa...

Usch vad trist :( Min stans har åxå gått sönder, men jag har stansat i tjockt papper, så jag får nog skylla mig själv...
Kram kram och hoppas du får en ny :)

Linda Horn sa...

Oj, hoppas verklgien att du får den ersatt!! Jag skulle nog testa med att gå tillbaka till butiken först, ibland kan man faktiskt förvånas över vad som kan gå att lösa ibland.

Verkar som om Fiskars grejer inte är av absolut bästa kvalité, jag menar, det är ju strul med skärmaskinerna med. Min maskin är inte ett år gammal, men ändå har nästan alla mått försvunnit på bordet! För att inte prata om knivarna, som man måste byta stup i kvarten!! Fast..... är man inte beredd att byta till en rullskärare, som i många fall skär snett (har ännu inte hittat en rullskärare som skär rakt!!) så får man ju acceptera fakta.

Lycka till med stansen!!

Busan sa...

Hej vännen!
Är ledsen den gick sönder och har ingen egen erfarenhet av Fiskars. Men om jag inte minns fel så hade en vän en som hon fick bytat i butik - så mitt råd är - ta mod till dig och gå till butiken - de kanske kan ordna frakten annars så du spar in på portot om du själv skickar den till fabriken. Ja, du ska givetvis göra som du själv känner är rätt men det är ett tips bara. Hoppas så du får en ny!!!!

Varma höst-kramar och tröste-kramar Busan

Anonym sa...

Hej vännen!

Men fy vad trist, hoppas att du får en ny!

Hoppas att allt är bra med dig!=) Här är det full fart & massor med skapande, det är så mysigt nu när mörkret faller på & julen börjar närma sig, vi tänder ljus överallt dygnet runt känns det som! =) Jag har just altrat tjusiga jultavlor, så har du tid så kika gärna förbi.

Trots att det har varit & är mkt tungt omkring mig så mår jag så mycket bättre & skapandet är på topp, skulle bara behöva lite mera tid både för pyssel & bloggandet. Så många jag vill hinna hälsa på, men å andra sidan så kommer det säkert tid för det så småning om, huvudsaken att man mår bra! =)

Åh guud vad mkt vackert du har skapat, underbart att vila ögonen på! =)

Ha en skön kväll, kramar Ulrica

Anonym sa...

Åh, vad trist att den gick sönder på en gång!!! Det måste ha varit nåt fel på den, helt säkert! Mitt tips är att gå tillbaka till butiken och iaf. försöka. Ibland är de väldigt samarbetsvilliga och jag tror inte de vill sälja en trasig vara heller. De vill säkert reklamera den.
Håller tummarna för dig att det går bra! Meddela oss gärna sen hur det har gått.
Dina kort är ju jättefina, gillar dom mycket!

Kram på dig och stå på dig i butiken!

Anonym sa...

Hej igen! Glömde ju skriva att jag har en utmaning i min blog. Välkommen in och kika och jag hoppas du vill vara med, skulle vara sååå kul då du är en riktigt duktig kortmakare! :-)

Kram Susanne

Lisan sa...

Hejsan karina,

Jaha då har vi samma erfarenhet av dom minsann. jag köpte min med hjärtan i hörnen mönstret på Bokia och den höll två tryck typ. Åkte och bytte den till en ny och vips- den har gjort exakt samma. Så nopp inga fiskars saker till mig inte. Dyrt mög som bara går sönder är min erfarenhet. LAde till någon
20:a och köpte en martha Stewart istället som är 1000 gånger bättre.
Hoppas att det löser sig för dig. kramis från Lisan

Busan sa...

Vill bara önska en trevlig helg till dig och hoppas att du har det så bra du bara kan!!!
Och hoppas du fått iväg den hemska stansen och fått pengarna tillbaka.
Hoppas då får någon go pyssel-stund snart!!!

Varma höst-kramar
Busan

Lena B E sa...

Hej vännen! Länge sen jag hörde av dig. Hoppas att allt är bra med dig?! Har du lust att rösta på mig på söndag? Titta in i min blogg i så fall så finns en länk där i första inlägget. Ha en jättetrevlig helg. Kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Sådant är så himla trist vet precis hur du känner har varit med om det samma tyvärr!!! Hoppas att du får en ny i alla fall....
Kramis från lilla pyssel Inger:)

lk46 sa...

hej vännen!
Hoppas allt är bra med dig!
ja det är inte kul när ens saker går sönder, Jag hade gått direkt till butiken och bett dem om en ny, sån servic måste de ha!
Hoppas du får en ny!!!!
massor av kramar från lene