onsdag 21 oktober 2009

Hej alla mina vänner som så troget tittar in till mig. Jag har precis gjort färdigt detta kort. Ett kort som mina svärföräldrar ska få nu när vi ska fira att dom har varit gifta i 50 år. Jag vågar visa det här för dom kan inget om datorer. Det blir lite mer finlir på kortet. Lovar att visa det sen när det är helt färdigt.
Jag har även gjort ett album till lillasyster och det kommer med posten Marlene.
Jag har några till projekt på gång dom dyker upp när ni minst anar det.

5 kommentarer:

Alexandra Arvidsson sa...

superfint

Pernol sa...

Helläckert kort!!! Var har du köpt stämplarna?

kjaaaaam Pernilla

Busan sa...

Hej vännen och STORT GRATTIS till din jättefina KAOS från Sussie!!! Du är så väl värd den för du är så duktig och dina julkort är så fina - häftig granen blev med de olika papperna - såg hur coolt ut som helst!!! Känner igen det där med kort på beställning och så ger man bort korten sen... ja, jag är glad att du lärt dig ta betalt för dina i alla fall för dina är så fina. Har inte börjat med mina julkort än och lutar åt att det blir köpe-julkort i år men det får gå och blir ju jul ändå om det skulle bli så. Och förstår dig med köpstopp - jag har verkligen inte mycket pyssel men ibland kan jag ändå känna att jag har så mycket att titta igenom för att hitta just den där grejen som jag vet finns någonstans... men inte där jag trodde den var... ;)
Hoppas att allt är bra med dig och att du får en riktigt mysig helg med goa kunder och allt i helgen. Tänker på dig än om jag är urusel på att höra av mig.
Varma höst-kramar Busan

Anonym sa...

Jättefina kort! Stämplarna med det gamla paret är urläckra!!! Vill oxå ha dom!!!

Hoppas du får en underbar fredag och helg vännen!

Varma kramar från Susanne

Lisan sa...

Hej svejs!

Hahahahah oj vad jag skrattade. Kortet var jätte-jätte fint så det var inte alls det för jag gillade det starkt. Men jösses tänk om jag gett det till mina svärföräldrar hahaha. Tyvärr har jag inte sådan kontakt med dom alls, så det hade blivit helt misstolkat.
Dina svärföräldrar kommer att bli jätte glada för detta kortet.
Ha en bra helg hälsar Lisan