måndag 19 juli 2010

Nu blommar löken....

....för Karina bloggar äntligen. Ni trodde säkert att jag gett upp men där hade ni fel ;O)
Just nu leker livet. Har haft en riktig tråkig period i mitt liv med en massa strul men skam den som ger sig. Nu har allt ordnat sig och snart ska jag ha semester. Kan det bli bättre??
Åker till Gotland om några veckor och det ser vi fram emot med stor förväntan.
Inte nog med att livet leker just nu, jag har även fått lite presenter av kära
Lena BE och Busan.
Tyvärr kan jag inte länka till busan för hennes blog är privat.
Jag har givetvis tackat dom för dessa presenter redan men gör det igen. TACK TACK!
Kan inte beskriva känslan att komma ut till brevlådan och hitta annat än dom vanliga tråkiga räkningarna. Känslan av att veta att någon suttit och gjort dessa saker till mig gör mig lycklig. TACK!!
Först ut är denna mapp jag fick av Lena BE. Den innehöll en massa godsaker och denna tag som är helt underbar. Riktigt härliga sommarfärger och en massa glimmermist.
Av Busan fick jag denna underbara lilla mapp. Även den innehöll en del godsaker fast dom är hemliga ;O) Nu blev ni allt nyfikna ;O) Men ni får inte veta haha ha ha!!


Hoppas att allt är bra med er i värmen. Dom första 2 veckorna med värme mådde jag inte så bra. Min kropp gillar inte 34grader i skuggan. Fast nu har jag vant mig och njuter faktiskt riktigt av den. Jag är en höst människa. Älskar att tända stearinljus och kura ihop mig på soffan med en filt och en god kopp te.
Nu ska jag sätta igång grillen och njuta av sommar kvällen med min man.
Kram på er alla!!

2 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen och förlåt jag varit så dålig på att höra av mig!!! Är så glad den lilla mappen kom fram och måste ju berätta att det är en mindre modell som jag gjort efter en större modell som Lena BE gjort själv och som jag fått av henne innan. Så det är inte jag själv som lyckats komma på själva modellen till denna lilla utan jag har bara förminskat hennes kan man säga. :)
Men vad snygg den blev när du tog foto på den med din superduper-kamera... så snygg var den INTE när jag skickade den härifrån... hi hi...
Och det värmer så att läsa att du äntligen fått lite flyt i livet och jag hoppas så att det håller i sig läääänge nu!!! Och att få så fina mapp av Lena BE det är helt UNDERBART - hon är så duktig och du är så väl värd allt du får för du är så snäll och omtänksam själv.
Hoppas resan till Gotland blir riktigt bra... vi håller alla tummar, tassar och tår för dig här!!!
Och Karina, du är inte ensam om att inte klara 34 grader... pust... det är gott med värme men det får ju finnas gränser. Snart sitter jag och gnäller över vad kallt här är men vår lägenhet är bastu på sommaren och igloo på vintern så det är bara att flytta eller vänja sig... ;) Så nu har jag köpt ett nytt VARMT täcke till vintern i alla fall. Håller med atta det är en mysig tid på hösten när man kan kura in och tända ljus och bara mysa.
Är så glad du tyckte om det jag skickade... var rädd om dig och ha det så bra du bara kan nu i sommar!!!
Massor med sommar-kramar
Busan

Lena B E sa...

Hejsan vännen!
Vad roligt att du blev så glad för goddie holder'n. Det är så kul att glädja er vänner lite.
Vilken jättefin mapp du fått av goa Busan!! :)
Hon är så snäll, jag har också fått hela två stycken såna av henne. Jisses så nyfiken du gör mig med det hemliga inehållet. ;)
Kul att du börjar blogga igen, men så tråkigt att du inte haft det så kul, skönt att det är bättre nu. Du får ha det så toppenbra på Gotland. :)
Kramar från Lena