söndag 16 november 2008

EZ mount och thinner förtunning.


Idag har jag provat den där "stomp" tekniken. Skit kul. Har även monterat stämplar på EZ Mount. Vilket skit! Visst det blir billigare i längden och dom tar inte så stor plats i stämpelsamlingen som färdigmonterade. Men så klistrigt. Sabbade 2 saxar. Fick bara inte bort klistret från dem och mitt skrivbord är aldeles klistrigt. Men nu har man provat det me. Visst kommer jag att köpa fler omonterade stämplar i framtiden men då ska jag sitta mitt ute på gräsmattan och inte använda min bästa sax när jag ska montera dem. Här är iallafall resultatet av "stomp" tekniken och den kan jag rekommendera starkt. Ett tips!!! Ni behöver inte köpa dyra pennor jag köpte från Panduros Junior serie 24st pennor för 39kr och det gick jätte bra. Godnatt!!!!

4 kommentarer:

Camilla sa...

Hej karina
Du vet väl att du kan ta bort klistret från saxarna med aceton. det gjorde jag och de gick jätte bra, de blev rena och fina. Men jag håller med dig det är ett himla kladdigt göra det där med att montera på Ez mount.
Ska nog köpa clear stamps isåfall nästa gång :))
Kram Camilla

Alexandra Arvidsson sa...

jättesöta

Miapuh sa...

Tjenare!
Oh vad fint :)

Jag kör promakers på stämpelmotiven, fast har med köpt hem förtunning o sånt men inte använt än hihi.. iband använder jag distresser :)
Läget med dig? Hajarna hälsar hihi
kramis

Anonym sa...

Ett tips till är att doppa saxarna i diskmedel innan du klipper, blir iof lite kladdigt men det fäster inget lim på saxarna, eller använd en teflonsax...