måndag 24 november 2008

Ingen Cuttlebug!

Får hoppas att den kommer imorgon. Jag saknar den så. Har aldrig träffat den men saknar den iallafall. Idag hade vi ett års bröllopsdag. Någonstans läste jag en lista på vad man ger till varandra på ett års dagen och det var en lampa tro det eller ej!! Min dotter har för många år sedan gjort av med min mans, enligt honom, ovärderliga ficklampa på något scout läger. Alla jag köpt efter det har varit fel enligt honom. Nu sista tiden så har vi behövt ficklampor och hittade bara två st som kostade 12.50kr och fungerade därefter. Därför så köpte jag en svindyr ficklampa till honom i present. Nu vet jag inte ens var han har gömt den. Han är rädd för att S ska komma och ta den och åka på scoutläger och ha sönder den. Det är ju inte så att hon inte bor hemma mer och att hon och hennes sambo Wille har egna tiptop saker till sin scouting och deras ficklampa är förmodligen mycket finare. GISSA VAD JAG FICK????? Inget han hade glömt sa han. Jag fick ha något dyrare i julklapp tyckte han (som jag förmodligen själv får åka och handla) Ja ja så är det med romantiska män. Men han och familjen tog priset i glömska för ett par år sedan. Alla under detta tak glömde min födelse dag. Alla gick till jobb och skola som om att det var en vanlig dag. Det sista jag hörde var "vad blir det för middag ikväll? Hejdå" Sen var jag ensam. Hela dagen grät jag och kände mig värdelös. Här gör man allt för dom och så glömmer dom mig. Dom måste verkligen älska mig. Jag tyckte så synd om mig själv. Vi åt middag som vanligt på kvällen fortfarande ingen som sagt något. Vid 10 tiden på kvällen ringde min svärmor och grattade. Då trillade 5 öringen ner på min man. Som han skämdes och som vi alla grät. Hemskaste dag i mitt liv.

6 kommentarer:

Fia sa...

FYY, er första bröllopsdag OCKSÅ??? Nä, nu får han skärpa sig.. jag tänkte att som straff kan du ta med honom till IKEA...eller än värre, ullared...eller julrean på center syd. Nu får du faktiskt jävlas tillbaka!

Anonym sa...

Näe men stackare, det var iaf det värsta jag har hört på länge!!! Jag ska säga att hade det varit jag som blivit bortglömd på min stora dag då hade jag bölat ihjäl mig! =( Jag är värre än barnen när det gäler kalas & presenter. Men du skrev att han skämdes, det borde han göra! Men en liten tröst kan vara att många karlar har tyvärr inte förmågan att upskatta födelsedagar & presenter, det ligger liksom inte i deras natur! (Vill påpeka att detta inte gäller alla!)

Det gåt hur bra som helst att du länkat till mig..
Ha en bra dag, kramar om hårt!

Mirabyll sa...

Hej! Tack för kommentaren! Klart att du får länka! Jag känner mig hedrad! Ha de bra! //Mirabyll

LenaS sa...

Självklart får du länka till vår blogg! Jag har flera diagnoser bla fibro som ger mig denna jobbiga smärta, får en massa "hjälp" men de flesta hjälper föga, tyvärr....
Ha en bra dag!
Kramis/LenaS

Alexandra Arvidsson sa...

Grattis. Vad synd att han glömde det. och vad dumt av familjen att glömma din födelsedag inte bra de. Hoppas att det inte händer igen.

Evelina sa...

Hej! Roligt att du hittat till min blogg. Klart du får länka, bara roligt!
Kram