fredag 4 september 2009

Årets andra julkort.

Man kan lika gärna börja med julkorten nu. Hösten är ju här. HU vad det blåser idag.
Detta kort gjorde jag i måndags på vår "syförening". Hade inte så mycket material med mig så det fick bli ettt enkelt. Men visst går det att ge till någon?
Ha en bra dag alla. Kramar

6 kommentarer:

Camillaskreativa sa...

Den är ju jättefin!! Ska nog oxå börja med lite julkort så smått, känner att det kliar lite i fingrarna att få plocka fram julpappret, har köpt nya stämplar oxå som jag ska montera.
Ha det gott och trevlig helg!
kramar
Camilla

Busan sa...

Hej vännen! Vad är det för fråga.. hi hi... går det att ge till någon - det är ju JÄTTEFINT!!!! :D Duktig du är!!!! Var stolt du kan få till så snyggt med lite material - det är verkligen inte det lättaste men papperna är jättesnygga så det är klart det gör det lättare att få till så. Ja, jag har en hel del att lära när det gäller att välja papper - ser så olika ut när man ser hela arken och sedan när man ser mindre bitar på kort... det blir inte samma liksom och kräver lite träning för att koppla liksom när man väljer papper på nätet... *rodnar* Men skam den som ger sig... ;).. ska nog lära mig någongång!!! :)

Hoppas du har det jättebra och tack igen för KAOS-awarden - den är så fin och jag går och tittar på den flera gånger varje dag och blir så glad när jag ser den. :)
Och nu har jag lyckats göra två stycken egna helt klara och börjat på några fler lite grann i alla fall. Hoppas du har det så bra du bara kan och var rädd om dig!
Varma höst-kramar Busan

Anita sa...

Gissa om jag blev glad för kortet jag fick helt underbart den pryder kortväggen just nu. Hmpfr jo det är väl höst. Skön årstid när man vant sig. Ha det gott.
Kram
Anita http://hundbiten.bloggspace.se
jag har startat en ny egoblogg :)

Pernol sa...

Snyggt julkort! Ja jag borde oxå börja med julkorten. Man vill ju få klart alla i tid utan att stressa.

Ha en trevlig söndag!
kjaaaam Pernilla

Busan sa...

Hej vännen! Du har något i min blogg som kommer med posten här en dag... Ha det så bra du bara kan!!!
Varma höst-kramar Busan

Busan sa...

Hej vännen! Klart du kan låna bilden på Kaos:en!!! Bara hoppas du tycker om den... för jag blev så glad för din och den är så fin!!! :) Om posten sköter sig har du den imorgon och hörs vi inte innan hoppas jag du får en härlig helg med goa kunder (om du är okej så du kan jobba) och annars krya på dig massor!!!
Varma höst-kramar Busan