söndag 13 september 2009

Loppis fynd och en bra svåger!

När jag slutade jobbet idag så körde jag en loppis runda. Jag hittade två hyllor som jag visste skulle passa till mitt pysselrum.
Körde direkt hem till min svåger och frågade om han hade tid att borra upp dom, och det hade han.
Är det klokt att jag måste ringa honom när jag vill ha något gjort och min syster får ringa min man om hon vill ha något gjort?
Nog om det! Så här blev det iallafall. Hörn hyllan är till slicen och dens tillbehör
Hyllan på väggen slukar en massa material som jag verkligen behövde.
JA! jag vet att jag har en fruktansvärd färg i mitt pyssel rum. Jag försöker att se det positivt då gult är en glad färg som ska ge mycket inspiration. Sanningen är att jag inte orkat måla om sedan dottern flyttade hemifrån. Jag är lat!!!

11 kommentarer:

Anonym sa...

God Morgon!
Har precis hittat till din blogg. Gillar det jag ser i den:) Lovar att återkomma.
Och du... Gult är en färg man blir GLAD av.

Hälsningar Kristina från Lillpite

Camilla sa...

Så städat och fint du fått det på ditt bord =D. Gör väl inge om du har gula väggar, det lyser ju upp lite, sen gör det inge om du skulle stänka nåt eller så då det inte är purnytt.
Jättefina awarder du fått till, super :)
Ha det gott
Kramar
Camilla

Busan sa...

Men så fint och vad jag skrattade här när jag läste du och din syster ringde sina respektive män för borrning för tanken har slagit mig med här för att det inte ska ta 100 år för varje grej. Nä, nu var jag orättvis.. 50 år ska det vara... ;)
Min man skrattade också när jag berättade och när han läste ditt inlägg så kunde vi bara säga en sak - du är inte lat - du bara prioriterar väl och så mycket som du skapar - ja, jag önskar med jag hade gult för den inspirationen vill jag med ha!!!!! :D Hade en gul som ser ut att vara lite svagare än din i mitt sovrum när jag bodde själv och jag älskade den färgen. Vaknade alltid och kände mig trygg och glad så färgerna har stor betydelse för hur man mår. Hoppas du får en bra början på veckan och att allt är så bra som möjligt.
Varma höst-kramar Busan

Busan sa...

Glömde... skriva att jag tycker du har en otroligt skön och mysig pysselhörna och hyllan blev superbra!!! Och sedan undrar jag... den hyllan som du klätt lådorna i - har du bara klätt framsidan då eller har du klätt in på kanterna med papper också? Funderar på att göra samma på en liten mini byrå som jag köpt på IKEA men vill ju få det rätt... Vad fäste du med - lim eller dubbelhäftande tejp?
Varma höst-kramar igen Busan

Lena B E sa...

Hej vännen!
Det blev ju toppenbra med den nya hyllan!! Vilken bra ordning du har!! :) Sån tur att du kan ringa din svåger när du vill få något gjort, men lite galet är det att det ska behöva vara så som det är hos dig och din syster, varför i jösse namn har karlar så svårt för att göra nåt hemma men gärna "jobbar" åt andra??? Tydligen är alla karlar lika, hi hi... jag minns en gång när vi hade köpt en ny spisfläkt, det tog över 2 år innan gubben satte upp den, så garantin hade ju gått ut, och naturligtvis blev det nåt fel på fläkten efter några måndarer. Där fick Kjell så han teg !!! ;) *skrattar* Gult är väl en härlig färg, skiner som solen gör den och man blir glad av den!! :) Jag har gult på väggarna i det rum vi använder som kontor, den tapeten och färgen gillar jag.
Ha det så bra. Kramar från Lena

lk46 sa...

Hejsan.
Så fint och städat du har det!
Jag har påbörjat ett projekt bättre ordning efter att jag var hos Inger, hon har ordning i sina saker.
Hoppas allt är bra med dig min vän!
kram lene

Busan sa...

Hej vännen och tack för hjälpen!!! Ska se om jag kan bestämma mig för vilka papper jag skulle vilja ha på min minibyrå och se om jag kan göra den fin i helgen - trälim har vi hemma och låter som en superbra ide med att ha det över pappert också så det blir ett skyddande lager liksom. Tusen tack och hoppas du har en bra dag!
Varma höst-kramar Busan

Malin sa...

Tusen tack för det fina kortet som kom idag!!!:D
härligt med nytt i pysseltummet! Här hemma är det jag som får sköta allt grovjobb eftersom sambon har tummen mitt i handen ;) vill man däremot ha det snett uppsatt så fixar han det haha :)

kram!!

Pernol sa...

Hej vännen!

Va fint och städat du har i din pysselhörna! Det ser ju himla mysigt ut där. Gult är en fin färg som man blir glad av! :D

Ha det bäst!
kjaaaam Pernilla

Lisan sa...

Hejsan,
Vilken toppen hörna du har fått, va skoj! Måste vara skönt att ha allt framme och bara kunna sätta sig o scrappa ett tag. Mitt ligger i plastlådor på en kärra som jag får dra med mig in i kök eller till vår lokal. FÅr väl be lite fint till gubben och se om han faller för ideen med hyllor...ps ska du på mässan i HBG som är snart? Kramis från Lisan

Essmo sa...

Tusen tack för KAOSen som kom idag, den är verkligen helt kanonsnygg! ! ! =)
kram!