söndag 20 september 2009

Tidig jul i år!Jag har knåpat ihop ett julkort idag. Beskrivningen på hur man gör blomman hittade jag i en engelsk tidning som jag brukar köpa var månad.
Hoppas allt är bra med er som tittar in. Tack igen för ert tålamod med mig.
Godnatt

7 kommentarer:

Essmo sa...

Vilket härligt julkort, blomman är ju görfin!
kram!

Lena B E sa...

Jättefint kort, blomman är ju helt fantastiskt fin, jag trodde du hade köpt den! Var den inte svår att göra? Ha det så bra.
Kramar från Lena

Lisan sa...

Underbr jul! Visst? Jag älskar julen. Nu är det bara 95 dagar kvar till julafton..så att göra lite julkort redan nu tycker jag är okej. Jag har oxå börjat med lite inför julen. En väska och flaskpost greja mm Håller med Lena BE om din fina blomma. Super läcker. Ha en solig fin dag. Kramis Lisan

Pernol sa...

Vilket fint julkort!!! Blomman är ju urläcker!!! Jag trodde också att du hade köpt den.


Ha det gott vännen!
kjaaaam Pernilla

lk46 sa...

Snyggt Karina. Blomman är fantastikt vacker!
Kram lene

Anonym sa...

Hej vännen!

Tack söta söta du för kaosen, blir alltid lika glad när jag blir ihågkommen! =) Har varit borta ett par veckor nu igen, förkyld & njurstensanfall igen, vilken pärs! Men nu känns det redan bättre, väntar på operation snart....härligt att du redan ger oss julinspiration, gissa om jag blir sugen att pyssla? JAAA! ;)

Jag mailar dig min adress.
Ha det gott, kramar Ulrica

Lisbet sa...

Nu har jag tagit mig tid att surfa runt genom ”min bloggrunda” – sida. Roligt att du är med på sidan. Många har frågat efter en blinkie så de kan länka tillbaka som tack för att de får vara med. Nu finns det en blinkie att hämta hem på; http://minbloggrunda.blogspot.com/