onsdag 16 september 2009

Vattenfallskort.

Ville bara visa ett vattenfallskort jag knåpat ihop. Jag har gjort det efter en beskrivning jag hittade här på nätet men jag har glömt var! Googla på "vattenfallskort" eller kolla på You Tube. Här är allt bra men det finns ingen tid över för att hälsa på er just nu. Men jag kommer så småningom!
Ikväll fick jag även lite tid att sätta mig i min lilla hörna och börja på recept korten till en swap som jag är med i. Det känns så bra att jag har börjat på dom så nu känns det som om man är framme igen;O)3 kommentarer:

Busan sa...

Så fint kort du har gjort - var inne och kollade hur man gör och du är så våglig och duktig som vågar ge dig på såna här saker och du klarar ju dem alltid!!! Du är så duktig!!! Det blev så nytt och fint på samma gång!!! Ja, du har lyckats igen - det är bara att konstatera!!! :D
Ha en jättefin helg och hoppas du får lugnt på jobbet om du ska jobba och att du har det så bra du bara kan om vi inte hörs innan. Och tusen tack för din kommentar på bloggen - de värmer så och jag är så glad att ha dig som vän.
Varma höst-kramar Busan

Lena B E sa...

Wow så snyggt!! Nu gjorde du mej sugen på nåt gott, undrar om det finns nåt hemma? jag får leta få se om jag hittar nåt smaskigt. hi hi... Aha så du har också börjat med swapkorten, jag ska sätta mej med dom idag igen, gubben jobbar så det är bäst att passa på när man får rå sig själv. Ha en jättetrevlig helg. Kramar från Lena

Anonym sa...

Hej vännen!

Måste ha blivit ngt fel på uppdateringen? Men nu finns mitt inlägg i bloggen så nu kan du kika igen! =) Det var lite awarder till dig för att just du är du! ;)

Ha en fortsatt trevlig helg, kramar Ulrica