onsdag 2 september 2009

KAOS, ATC och lite CC alster

Först vill jag visa min Kaos award som jag fick av Camilla. Jag fick det med posten idag. TACK Camilla!! Så himla fint. Jag har börjat på dom 9 st jag ska göra och har gjort färdigt 2 av dom igår. Men den som väntar på något gott.........;O)
Jag har gjort ett ATC kort också. Det var så länge sedan sist och dom är så perfekta att göra när man har lite tid över och måste pyssla av sig lite.
I helgen så hade Scraplyckan CC. Jag har bara varit med på en CC innan. Ni som känner mig och vet hur förvirrad jag kan vara kommer att skratta nu.
Satte glatt igång att göra första utmaningen. Man skulle använda nycklar, spets och lite annat och det hade jag ju hemma. Bara det att när jag fotat och skulle ladda upp bilden i tävlingstråden så såg jag att det inte var ett kort man skulle göra utan en LO. Tur att jag inte hann att ladda upp den så pinsamt det skulle blivit.
Fast jag blev riktigt nöjd med kortet;O)
Sen var det en julutmaning. Man skulle göra ett kort som inte fick vara fyrkantigt. Jag fick till ett runt. Lekte lite med formerna i Slicen och så här blev det:
Sen var det en mono utmaning. Mitt kort fick gå i grönt. Inte min färg för övrigt men jag tyckte att det kunde bli en utmaning i sig. Så här blev det:

Sen skulle man embossa (ej torrembossing) Två färger skulle man ha.
Så här blev det:Sista utamaningen jag var med på var en LO utmaning som skulle gå i rosa och brunt.
Så här blev den:
Detta var vad jag hunnit med på sistonde. Jag har haft en period av kaos (dock inte awarder) i mitt liv. Därför har jag inte bloggat på ett tag. Men nu lugnar det ner sig ser det ut som. TACK för att ni är mina vänner och att ni har tålamod med mig.
Kramar Karina

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen! Vad kul att se att du lever!;-) *lol*
GRATTIS till den fina KAOS'en, den är du väl värd!
Men oj vad du har hunnit med att pyssla och så snygga alster!!! Ja, ibland behöver man få fly undan och pyssla av sig lite, det gör gott för själen. Skönt att höra att det börjar lugna ner sig lite för dig!

Sköt om dig ordentligt nu och jag skickar en stor cyberkram till dig!
Susanne

lk46 sa...

Du har varit riktigt duktig! Mycket fina alster! Jag har aldrig varit med i en CC, men skam den som ger sig!
Ha en fin dag i morgon!
Kramizar Lene

Busan sa...

Hej vännen! Är så glad att det är lugnar hos dig och sååå mycket fint du har gjort!!!! WOW!!!! Och ett STORT GRATTIS till din KAOS-award också!!! Jag har inte glömt din vännen (eller de andra jag fått heller) utan imorgon ska inget få komma emellan mig och mina KAOS-awarder :) Och är så glad att det inte bara är jag som läser fel ibland som med ditt kort som skulle varit en LO - ja, kortet blev ju så fint så var nog tur att det blev "fel" fast ändå "rätt" för att det blev så lyckat!!! :)
Ha det så bra du bara kan och gott att du har syjuntan - så roligt och vilken kreativiet när i skapar alla olika saker.
Varma höst-kramar Busan

Pernol sa...

Hej vännen!
Grattis till den snygga KAOSen!!! Den är du väl värd! Gudars vad du ahr varit kreativ!!! Jag har aldrig varit med i en CC. Hur var det? Svårt, kul eller alldeles underbart?
Själv har jag inte hunnit med mycket. Men, men det får hinnas med tids nog. Jag har varit ute och motionerat i stället. Idag var jag ute och cyklade i 45 min. Soligt och varmt har det varit. Helt underbart höstväder!
Ha det bra!
kjaaaam Pernilla

Lena B E sa...

Åh du lever!! ;) Jippie!! :D
Måste "knata" in på din blogg när jag såg att du lagt ut lite nytt, å inte så lite heller!! Bra jobbat!! Trots att jag är sjuk och helst skulle lägga mej i sängen.
WOW Vad mycket fint du gjort!!! Jag är mycket imponerad!!
Grattis till den superfina kaosen du fick från Camilla, jag fick också en superfin Kaos Award av henne, är sååå glad!!!
Näpp nu kallar sängen.
Kramizar från mej

L8 sa...

Grattis till KAOS:en! Min absoluta favvis av det du lagt upp är julutmaningen som du gjort med slicen. Jag blir såå himla glad när jag ser den :) I like!!
Blir dock lite stressad av att ni alla redan börjat lägga ut julkort (såg att du gjort ett till här ovan...) då jag alltid är ute i sista stund. hihi
Ha en härligt helg!
Kramis