söndag 27 september 2009

En underbar helg.

I fredags kväll kom älsta dottern, hennes pojkvän och hennes lilla syster som är 10år på besök. Vi spelade kort och åt ost tills vi nästan sprack. TACK Sofie, Mattias och Julia för en riktig mysig kväll!!
På Lördagen så var jag hos frissan och vips så var jag kort hårig. På kvällen var vi hos goda vänner på skaldjurs middag. Måste erkänna att jag fegade på ostronen. Fy vad läbbiga dom såg ut! Fast det var jag inte ensam om.
Idag var jag på mässa i Helsingborg. Gissa hur mycket pengar jag använde? Svar; MYCKET
Köpte några flaskor alcohol ink och dom är så roliga att leka med. Testa vet jag!
Var givervis tvungen att leka med alla mina nya saker på en gång jag kom hem. Blev ett ATC och ett julkort. Tomtemor är en av stämplarna jag köpte på mässan.
Nu ska jag sätta mig och leka med min SLICE för jag har införskaffat mig ett nytt design kort "BASIC 3" Ha det gott alla!!



11 kommentarer:

Lisan sa...

Hejsan
Ja visst var mässan bara för bra. ojoj vad pengar det gick åt där. Tyckte det var så skoj och jag kunde knappt slita mig där ifrån. Jag kikaade minsann lite efter dig men missade dig nog. Kollade ju inte efter någon som var korthårig:)
Ha det så bra. kramis från Lisan

Busan sa...

Hej vännen och vad gott att både du och Lisan hade det så bra på mässan!!! :) Är så kul att se allt nytt ni har köpt och gör av det - dessa korten var jättefina och läckra... måste bara läsa på vad sakerna du köpt är för något *rodnar* men som väl är finns google så jag kan kolla.... :D
Är så glad din helg blev så bra och att du är nöjd med din nya frisyr. Det gör ju så mycket att man trivs!!!
Ja, hoppas du har fått många goa pyssel-timmar redan med alla dina nya saker och att det blir många fler framöver!!!
Ha det så bra du bara kan!
Varma höst-kramar
Busan

Lena B E sa...

Oj så himla läckert ATC kort, det är ju hur snyggt som helst!!
Du är ATC´ns drottning! :) Julkortet är jättefint det också, och vilken otroligt fin blomma du har på det!! Köpte du den också på mässan? Vilken tur du har som har så nära till Helsingborg och mässan där! Där skulle jag med velat vara nångång. Ha det så bra. Kramar från Lena

Pernol sa...

Hej vännen!

Vad kul att vara på mässa! Önskar ibland att jag bodde närmare. Det är liiiiite långt till Helsingborg.

Sååååå snyggt ATC-kort du har gjort!!! Och tomtemor var ju hur fin som helst!

kjaaaaam Pernilla

Anonym sa...

Hej vännen! Låter som du haft en superbra helg med härlig shopping och fest! Vad kul med ny frisyr oxå och när ska vi få se den då!? ;-)

Visst är det så kul med nya designkort till Slice'n? Fick mitt andra kort med posten idag men jag köpte "Wedding" och jag älskar det alfabetet och blommorna. Alfabetet till kortet som följde med Slice'n är lite tråkigt tycker jag, kul med ombyte.

Vilka jättefina kort du gjort och jag håller med Lena BE, du är ATC'ns mästare, sååå duktig!!! Julkortet är också superfint!

Ha det så gott och sköt om dig!

Många kramar Susanne

Anonym sa...

Hej vännen!

Det låter som att du har hunnit med en hel del roligt! =) Åh vad kul med mässa, tänk att jag inte har varit på en enda faktiskt, det börjar bli dags nu! ;) Jag har något till dig i min blogg.

Ha en trevlig helg, massor med kramar Ulrica

Lisbet sa...

Hej!
Jag tror inte att jag varit inne hos dig förr. Du får väldigt gärna lämna en länk på www.minbloggrunda.blogspot.com. Det är många varje dag som tittar in för de letar någon.

Fast jag känner igen det första kortet men det kan vara mest stämpeln.

Hoppas du inte tar illa vid dig nu men jag tänkte visa dig vår (articsisters) nya stämpelkatalog. Du behöver inte titta om du tycker att jag är fräck som visar upp den här. Den finns på; www.safirsilk.se.

Ha en underbar dag

Carina sa...

Hej,Karina!
Hittade till dig via Mysmumlan och måste få skriva och beundra dina kort.Eifeltornet är supersnyggt helt i min smak!
Lagt mig som bloggintresserad så jag kan följa dina konstnärstalanger lite bättre.
Kram!

Lene sa...

Godmorgon vännen!
Vad gör man en kall blåsig morgon när alla andra sover i vårt avlånga land? Jo man skickar en hälsning till sina vänner och undrar om allt är bra?
Ha en underbar dag min vän!
kram lene

Camillas Kreativa sa...

Hej min vän! Vart har du tagit vägen ,du har väl inte totalfastnat i facebook :o)Jag har sett dig där inne men jag tycker nog inte det verka vara ngt för mig,gillar mer bloggandet istället!

Ha det gott och kramar
camilla

Anonym sa...

Hej vännen! Hoppas allt är väl med dig! Längesen du syntes och hördes, hoppas du inte är förlorad till facebook bara! ;-)
Jag har en KAOS som jag vill ge till dig och adressen har jag redan om du inte nyligen bytt adress förstås.

Sköt om dig!
Stora kramar till dig vännen!