fredag 31 oktober 2008

Nähej!!

Nähej ingen som tycker synd om mig eller så har jag inga besökare på min blogg. Inte lönt att tycka synd om sig själv mer. Imorgon går jag tillbaka till mitt liv. Jag mår mycket bättre nu och saknar faktiskt min chef/vän Gittan. Ikväll kanska jag gör något julkort vi får de!! Ha en trevlig helg alla.

Sjuk!!!

Har mått skitdåligt ett par dagar. Ont i hela kroppen feber mm. Blir inget gjort någonstans. Har sovit i ett par dagar nu. Tycker ni synd om mig???

måndag 27 oktober 2008

Helt i Panduros och glittrets våld!!!!




Jag har varit ledig idag som jag är alltid på Måndagar. Städade snabbt som attan eftersom det behövdes och att sätta sig och pyssla utan att ha gjort vad som måste göras kunde jag inte. Under tiden som jag pysslade så kokade jag brunabönor. Det sköter sig själv. Men det är en maträtt som jag inte förstår mig på. Sirap, ättika och sönderkokta möjliga bönor. Gjorde detta endast för min mans skull. Han tycker att det mest romantiska jag kan göra för honom är brunabönor med fläsk. Och jag älskar honom så så gör jag gärna denna smörja till honom bara jag slipper äta. Sen gick jag amok med Panduro och deras glitter lim. kolla vad jag fått ihop

söndag 26 oktober 2008

Glitter.


När jag städade min scraphörna inför fotografering innan idag så "hittade" jag mina tuber och flaskor med glitterlim. Tänkte för mig själv att det var pengar onödigt spenderade. Men så fick jag en snilleblixt!!! Jag gav mig själv en utmaning. Jag sa
-Karina nu tar du och gör en LO och så ser du till att använda dina onödiga glittertuber!!!! Vågade inget annat än att lyda. Sneglade ner på Double Do och den såg också allvarlig ut. Och vet ni när jag väl började så kunde jag inte sluta. Gick fullständigt amok. Kolla in jag blev jätte nöjd. Varför har jag inte använt dom innan? Och när jag ändån var igång så åkte 3D lacket också fram en annan sak som jag inte använt heller. Blev en bra effekt på denna LO.

Mitt krypin!!


Måste visa mitt krypin. Jag har på Grodans forum utmanat folk på att fota sina scraprum och lägga in dem på forumet. Jag har gjort det och så här har jag det. Jag har faktiskt en stol också men den fick jag ta bort när jag fotade.

lördag 25 oktober 2008

Titta vad jag har gjort!!!!




Var på Panduro idag. Jag tycker inte att dom har så roliga scrapmaterial mer. Lite har dom ju men det finns roligare. Jag har önskat mig en sån där cuttlebug eller vad dom heter och i dag "fick" jag en. Den heter visserligen Double Do och är faktiskt köpt på Panduro. Ni kan tro att jag är glad för den och har haft kul med den hela eftermiddagen. Den har blivit min bästa vän.
Kolla in min nya kort förvaring gjord av en pizza kartong. Det har inte varit någon pizza i den. Tror att fettet hade sabbat mina kort.
Sen gjorde jag ett julkort. Fick ett par julstämplar i veckan av en vän. Ja! jag vet dom är från Panduro. Jag får nog snart ändra min inställning till dom känner jag.

fredag 24 oktober 2008

Jag har bestämt mig.

Jag har bestämt nu vad jag ska fylla mitt mini album med. Miaphu (sorry vet fortfarande inte hur man länkar) gav mig iden. NALLE PUH. Han har sagt så många kloka saker. Gogglade hans namn och hittade en sida full med citat av Puh och hans vänner. Vi får se när den blir färdig. Nu ska jag åka och jobba. Ha en trevlig dag och helg.

torsdag 23 oktober 2008

Nu är det jul igen




jag har varit kreativ ikväll. Ska visa dem här. och misströsta inte tänk så att det kort ni får är ett kändis kort som varit inne en runda på nätet

måndag 20 oktober 2008

BOM Album



Jag har börjat på ett BOM album idag. Nu har jag rent för många projekt igång. Måste prioritera nått av dem och det kommer att bli Sofies album. Jag är rädd för att "snöa" in på ett projekt och tappa inspirationen. Har även planerat mitt minialbum. Ska bli en liten bok med kloka ord. Nu är det så att jag inte är så klok så jag behöver hjälp. Skriv era kloka ord och dikter mm som ett inlägg så blir jag jätte tacksam. Mitt hjärte album är ju som sagt redan klädd med glada papper och jag tycker att det blev jätte fint. Vad tycker ni???

söndag 19 oktober 2008

Öljetter



I brist på annat så har jag sorterat mina öljetter efter färg och storlek. Jag hade en gammal piller dossett liggandes och den blev perfekt till öljetterna.

Sjuk


Feber idag. Mor och far skulle komma och fika och ta mitt blodsocker. Men vi ville inte riskera deras hälsa därför fick jag ställa in. Får ta ett blodsocker en annan dag. Kan nog inte vänta så länge till måste gå till läkaren. Om jag har diabetes så är det inte så konstigt för båda mina föräldrar har det och det finns bakåt i släkten. Det är ju ärftligt. Jag har iallafall fotat min bandlåda som jag tillverkade igår. Jag blev riktigt nöjd faktiskt. Hemskt vad många band man samlat på sig. Jag är ingen flitig användare av band på mina alster men det planerar jag att ändra på. Nu ska jag sova en stund känner jag. Sätter en film i dvdn som jag kan somna till.

Sjuk

lördag 18 oktober 2008

Bra dag!!!

Hade en bra dag på jobb. Vi jobbade alla tre idag men i vars en ände av affären Gittan har snart packat upp alla våra tomtar och vi väntar tre leveranser till med julsaker. Jag är glad att det inte är min avdelning. Jag har testat minst 600 pennor idag. Alla låg i en låda under kassan och bara hälften fungerade. Varför sparar man dåliga pennor istället för att kasta dem direkt?? Jag blir halvt hysterisk när man ska ta ett telefon besked och man får tag på den ena kassa pennan efter den andra. Satte igång med pysslandet med en gång jag kom hem. Det är väldigt beroende framkallande. Har hunnit med att göra en förvaringslåda till mina en miljon band och klä chipboard (tror att det stavas så)till ett mini album, med papper. Ledig imorgon och ska sova lääääääääänge. Lovar att jag ska fota min låda när det blir dagsljus. Jag är jätte nöjd med den. Godnatt!!!!

fredag 17 oktober 2008

Hockey

Jag hade bestämt mig för att vara lite social i kväll. Jag har stängt in mig i min lilla scrapvärld hela veckan. Jag hade gjort potatisgratäng och tillagat en god köttbit tänt några ljus för en romantisk fredags middag. När allt var färdigt så kom min man på att det var en "viktig" hockey match på TV Vi fick äta i all hast så han han titta på andra perioden. Men det gör inget för vi kan vara romantiska imorgon kanske. Sporten är viktig för honom och scrapbooking är viktig för mig. Skönt att vi kommer överens. Hur jobbigt skulle det vara annars? Jag hade en liten spa kväll istället, varmt bad med doft olja och ansiktsmask. Nu är det hopp i säng för liten peng för jag ska jobba imorgon och tänkte köra in om tippen innan. Jag har rensat i mina köksskåp. Retade mig på att man har en mugg av den och en av den andra, udda fat och tallrikar och en massa annat sk...t som man aldrig använder. Ha en trevlig helg!!!

torsdag 16 oktober 2008

JUL!!! IGEN????


Nu har vi börjat packa upp julen i vår affär. Man ska ju vara ute i tid. Lite överdrivet kanske. Hoppas att jag inte blir trött på julen i förtid. har scannat in lite foton ikväll. Blir nog inte så mycket scrapat i helgen för jag måste nog umgås lite med min man och kanske hjälpa honom renovera i duchrummet. Han tror kanske att jag rymt hemifrån så mycket som jag sitter och pysslar i mitt lilla krypin. Nu ska jag gå ner och umgås lite med honom. Sofie!!! Titta inte på bilden om du vill att albumet ska vara en överraskning.

Länkar

Jag försöker lära mig att länka men det går inte så bra. Det ända jag lyckats med är misstaget under detta inlägg. Jag har länkat till min hit counter eller hur det stavas. HJÄLP

Scrapbooking enligt Karina

Scrapbooking enligt Karina

tisdag 14 oktober 2008

Ett steg i rätt riktning!!!


Idag har jag gjort klart första sidan i Sofies album. Blev riktigt nöjd. Annars har dagen varit bra. Min man är hemma för att han har ryggskott så jag har bilen hela veckan. Skönt att slippa bussen.

Nu så!!!

Nu har jag äntligen kommit igång med albumet till Sofie. Det är skit kul att göra men mycket jobb med all scanning och att leta rätt på fotona. Jag var på väg att sätta på en foto på en LO igår men som tur var så märkte jag att det inte var Ove på bilden. Det var hans bror Bertil. Nu ska jag åka och jobba vi hörs senare.

måndag 13 oktober 2008

Räknare

Jag lyckades äntligen lägga in en hit räknare eller vad det nu heter. Fråga mig inte hur jag gjorde för det har jag ingen aning om. Nu ska jag bara få den på sidan av bloggen och inte som ett blogginlägg.
"Counter

Free Counter"

söndag 12 oktober 2008

Utmaning


Jag fick en utmaning från en forum vän på Grodans forum. Jag skulle göra ett kort som skulle bestå av 1 brett band, blommor i 3 olika storlekar, blad, 6 brads eller halvpärlor och en biljett. Så här blev mitt kort och jag måste säga att det var roligt och jobba på detta sätt. Har aldrig gjort det innan.

Morfar och Mormor



Jag bara måste visa dessa foton på min Mormor och Morfar. Min Mormor liknar en filmstjärna. Jag tycker att hon var så vacker. Tyvärr så lever ingen av dom mer. Men jag ska göra en hyllnings LO så småningom.

lördag 11 oktober 2008

Lördags alster


Första hel lediga helgen på länge. Jag har njutit kan ni tro. Idag har jag skrapat denna LOn. Jag har även börjat att skanna in alla mina gamla släkt foton som är så sköra att dom snart trillar sönder. Jag hade blivit jätte ledsen om det hänt. Jag håller på att göra ett album som ska handla om min släkt. Jag letade även fram min mans bilder från det han föddes tills han gjorde lumpen och flyttade hemifrån. Tänkte göra ett album till hans dotter. Ja tror att hon skulle tycka det var roligt att ha. Ja jag vet Sofie! Det skulle ju vara en överraskning men jag kan aldrig hålla mun. Nu kom svärfar. Hans TV strulade och det är ju fotboll på TV och den kan man ju inte missa.

fredag 10 oktober 2008

Rosa bandet



Jag hamnade på en blogg igår där jag hittade något behjärtansvärt Tjejen ville att man skulle göra ett eller fler kort med rosa tema. Hon skulle sälja dem och alla pengar skulle gå till rosa bandet insamlingen Jag var lite sen men mailade henne ändå. Hon svarade att det gick bra att jag postade dom fredag så kom dom fram måndag. Sagt och gjort när jag kom hem från min dotter satte jag mig och skapade. Jag är inte så duktig på att göra kort men det struntade jag i för jag ville vara med och bidra. Fick ihop 2 st kort och blev faktiskt väldigt nöjd. Nu har jag postat dem. Känns jätte bra måste jag säga. Fast lite nervös är jag. Tänk om dom inte blir sålda? Hon skickar tillbaka dem om dom inte säljs.

torsdag 9 oktober 2008

Hej Far och Mor



Välkommen till min blogg Far och Mor. Ni andra som läser detta kanske tror att jag är lite korkad men det är jag inte. Jag ska förklara. Mina föräldrar har precis fått en ny dator och försöker lära sig att använda den. Idag har dom fått min bloggadress och jag vill bara se om dom klarade att gå in här.
Idag fyller min dotter 19 år. Tiden går alldeles för fort. Jag tycker inte att det var så länge sedan vi kom hem från bb.
GRATTIS SARA JAG ÄLSKAR DIG GOGGOPLEX!!!!!!
Vi ses ikväll.

onsdag 8 oktober 2008

Pappers blomma


Hittade denna söta Dahlia (vet inte om det stavas så) på YouTube Visst är den söt? Jag har gjort ett par stycken som jag tänkte ha i en LO snart. Så om ni är nyfikna så ha koll på min blogg framöver. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Godnatt

Duktig


Nu har man varit duktig igen. Fast det tycker kanske bara jag. Men det är ju huvudsaken. Igår kväll när jag var färdig med alla kvällens sysslor så såg jag fram emot att sätta mig en stund med laptopen. När jag kom in i vardagsrummet så satt min datorhatande man med den och spelade spindel harpan och det gjorde han nästan hela kvällen till och från. Vad kunde jag göra åt det? Inget. Jag var bara glad att han äntligen lärt sig öppna den och starta. Fast jag tror att han lurar mig lite, för ett par månader sedan när jag kom hem från jobb så satt han med datorn på och tittade på blocket. Ingen annan var hemma och grannen har också tummen mitt i näven när det gäller datorer så hon hade inte hjälpt honom, det är en sak som är säkert. Jag kunde bara dra slutsatsen att han själv startat den. Och det mest otroliga var att han lyckades köpa en 50 tals radiogramofon. Så jag tror att han kan mer än jag tror. Vet inte varför han låter oss tro att han inte fattar. Jaja så är det iallafall.

tisdag 7 oktober 2008

Julkort


Var faktiskt lite kreativ igår. Jag gjorde ett julkort. Lite fult o lite snyggt alltså fulsnyggt och ovanligt. Jag tror inte att någon annan har gjort något liknande någongång. Nu ska jag till jobb kanske hör av mig senare.

måndag 6 oktober 2008

DUSCH!!!!


Äntligen blev vår panna lagad. Tog en lång dusch nu ikväll. Idag har jag lagt in mitt tävlings bidrag på grodans forum. Lägger även in det här. Det är en bild på mina föräldrar när dom gifte sig 1969. Dom hade ett väldigt otraditionellt bröllop så jag gjorde en väldig otraditionell LO. Jag blev nöjd men nu när man tittar på dom andras bidrag inser jag att jag inte spelar i samma liga. Men det gör inget för bara det att jag vågar visa mina alster är en vinst för mig. Nu är det snart CIS på TV Den enda serien som jag följer.

Bortskämda!!!!

Vi har fortfarande inget varmvatten och jag blir snart galen. Tänkte ta en dusch hos min underbara granne igår kväll men givetvis så var dom inte hemma. Jag har visserligen nyckel till dom men vad pinsamt det hade blivit om jag stod i deras dusch när dom kom hem. Nu var goda råd dyra! Jag satte 3 stora grytor med vatten på spisen och värmde. Fick tvätta håret med iskallt vatten. Hoppade över balsam för att slippa få en chock till. Tvagningen tog lite längre tid än vanligt. Men vem har brått? Hoppas nu att rörmokaren kommer idag! HÅLL TUMMARNA!!!

söndag 5 oktober 2008

Grodan

Ja då var man medlem i Grodans forum. Tänk att det finns så många som håller på med scrapbooking. Jag har en vän som håller på med detta och vi behöver vara fler. Kul med alla utmaningar och tävlingar på Grodans. Lite tråkigt om man bara är två som tävlar. Jag har faktiskt redan antagit en skissutmaning. Har hela eftermiddagen suttit och scapat och nu börjar det faktiskt likna något. Var på Panduro i dag och köpte lite roligt. Konstigt att det finns så många saker som man inte vet att man behöver. Nej nu ska jag lägga mig så godnatt ni som läser detta på söndag kväll.

lördag 4 oktober 2008

Lite kreativ!!


Jobbade till 14: 00. Körde hem och fick veta att pannan fortfarande var kass (gick sönder igår kväll) Förmodligen så är det olje pumpen och en sådan kan vi inte få föränn på Måndag. Det värsta är att man inte kan ducha.Tur att vihar världens bästa granne. När vi satte ny häck mellan våra tomter så lät vi det vara ett hål i häcken så att man slipper att gå runt om. Hon bjuder säkert på en duch eller två. Jag missade mitt Fredags bad igår pga detta. Elende elende!! Jag köpte två st engelska scraptidningar i dag. I den ene fick man en hel del jätte fina julpapper i A5 format och i den andra fick man en cd rom med en del foto redigerings program och 150 nya fronter och en massa annat skoj. Jag blev faktisk lite kreativ under eftermiddagen. Gjorde ett julkort till. Mitt mål är att jag ska göra olika unika till alla mina nära och kära. Jag får riskera att ni kanske ser dem här. Nu ska jag sova jag är skit trött. GODNATT!!!!

fredag 3 oktober 2008

Fel!

Kom precis på att jag stavade fel i förra inlägget. Kommentera ska det vara inte komentera.

Komentarer!!


Jag skulle bli jätteglad om ni kommenterade i min blog. Jag har tummen mitt i näven när det gäller datorer och jag skulle vilja ha en sån där besöks räknare som många har. Är sååå nyfiken om jag, för det första, har några besökare och för det andra, vad ni tycker om mina alster. Negativt eller positivt spelar ingen roll. Negativ kritik kan men lära sig av.
Ha en underbar dag!! Kram Karina
PS. Får jag lov att presentera Signe?

Present påse


På mässan i söndags hittade jag denna present påse. Beskrivning finns i Grodans blogg. Jag tycker att min blev jättefin.

torsdag 2 oktober 2008

Nu så!


Jag har fått tillbaka min älskade kamera. Har precis fotat ett av mina alster som består av material som jag köpte på Helsingborgs mässan. Jag är som sagt en nybörjare på det här med scrapbooking men blev rätt så nöjd med denna. Jag måste träna lite mer om jag ska bli lika duktig som många bloggare är. Ni får hålla till godo med detta, annars är det bara och trycka ESC.

Fler julkort



Ikväll får jag tillbaka min kamera. Det vet jag för jag ska själv hämta den. Men jag vill visa några julkort så länge.

onsdag 1 oktober 2008

Fler Atc





Jag måste visa er fler av mina ATCn.

ATC





Jag har tyvärr inte fått tillbaka min kamera men jag kom på att jag ville skriva om mina ATC kort. Dom är jätte kul och jobba med. Vad som även är bra är att man får användning av sina spillbitar. Jag har bara gjort ATC i nån vecka så även där räknas jag väl som nybörjare. Hur länge är man nybörjare egentligen? Om någon vill byta 1 eller 2 kort så skicka ett mail till mig.
karina.torell@hotmail.com