lördag 18 juli 2009


Har haft en väldig lugn och skön dag ska ni veta. Vaknade inte förrän 11.00 idag. Helt fantastiskt jag brukar vakna innan tuppen annars. Man var väl trött förmodar jag. Lite dåligt samvete hade man ju men va fan jag får väl också sova länge någon gång?
Sen gjorde jag absolut ingenting och när jag var klar med det så gick jag upp i scrapp rummet och knåpade ihop denna LO. Fick äntligen användning för mitt nya alfabet "CHOCOLaTe" från Quic Kutz. Blev riktigt nöjd med LOn också.
Resten av kvällen roade jag mig med att färglägga lite stämpelmotiv. Vet inte när jag ska använda dom men det är ju inte fel att ha några färdiga liggandes.

3 kommentarer:

sussies sa...

Hej vännen! Vilken ljus och fin lo, gillar allt det gula och upplägget!

Så jobbigt med krånglande hushållsmaskiner och vilken tur att du fick sånt fint bemötande i affärerna, så ska det vara, eller hur!?
TACK än en gång för det fantastiskt fina kortet jag fick av dig, vilken överraskning när vi kom hem från semestern! Förlåt om jag inte orkat visa det på bloggen ännu, men jag har fått lunginflammation och orkar just ingenting nu, men det kommer senare!

Ha det bra i sommarvärmen och sköt om dig ordentligt!

Kramisar Susanne

lk46 sa...

Åh vilken fin Lo!
Du har något att hämta i min blogg vännen!
Kram lene

Lena B E sa...

Hej vännen! Åh så jättefin Lo du gjort!! :) Visst är det skönt med sovmorron ibland, det behöver vi allihopa. ;)
Hoppas du har en härlig sommar och njuter av livet! :)
När du får lust och har tid
så har du 2 awarder att hämta i min blogg. Kramar från Lena