torsdag 30 juli 2009

Lite blandad landhandel ;O)

Först vill jag visa ett atc kort. Jag har använt transfer metoden och istället för akrylfärg så använde jag decoupagelim och det gick jätte bra. Sen har jag använt lite chalk dynor och utee pulver. Mycket nöjd blev jag iaf.Sen har jag gjort ett kort bara för att. Jag har utmanat mig själv med att göra kort och dekorationert och bara använda papper ur spill lådan. Min låda går inte att stänga så jag måste ta mig i kragen ;0)
Nu har jag iallafall börjat.Ett litet projekt jag gjorde var att jag läser jätte mycket böcker. Jag får alltid skäll för att jag viker hörnorna på boksidorna så att jag ska veta vart jag är.
Så här visar jag två av mina bokmärken. Att göra bokmärken är också ett sätt att få spill lådan tom. Jag tror att jag ska göra en massa bokmärken och sälja i affären nu till skolstart.Tack för titten. Sov gott!!!

4 kommentarer:

Lena B E sa...

Oooh så snyggt ATC kort!! Du är helt klart bäst på dom!! :) Bokmärkena är supersnygga dom också!! Vilken bra ide att göra bokmärken och sälja, smart!! ;) Lycka till med försäljningen! Hoppas allt är bra med dig och att du har en underbar dag.
Kramar från Lena

Pernol sa...

Oooo vilket läckert ATCkort!!! Bokmärkena var ju bara såååå fina! Lycka till med försäljningen!

kram Pernilla

sussies sa...

Hej på dig! Snyggt ATC-kort, gillar att använda UTEE, blir så läckert! Snygga bokmärken oxå och en jättebra idé att sälja dem sen, lycka till!

Hoppas du haft en underbar helg!

Kramisar Susanne

Anita sa...

Ja jag håller med dom föregående talarna. Men jag köper gärna bokmärken av dig. hade varit speciellt att ha ett som man vet var det kommer i från. Ja fy på dig att ha en sådan röra skärpning Karina :)
Kram och jag hoppas du får filmen om inte imorgon så nästa dag.
Anita