söndag 26 juli 2009

Slicen från Making memories och ett poolparty!Nu är jag en stolt ägare av denna skönhet Fattar ni vad rolig den är? Jag har lekt hela dagen med den. Om någon av er mina vänner behöver lite bokstäver eller annat till era LOs eller kort så hör av er. Jag hjälper gärna till. Jag har min älskade Cuttlebug kvar för att jag har så många dies och alfabet till den också.Detta tror jag är min granne Tobbe men jag är inte säker.
Han ser hysteriskt rolig ut iaf.Lite bad! SKÖNT! Dom hade satt ett tält över hela poolen så det gjorde inget att det regnade.Här har vi festens badkruka efter mig då som inte badade. Anita värdinnan. Hon är så fantastisk på att spexa och bjuda på sig själv. Tänk om man vågade vara så.
Här bjuder hon på lite Magnus Uggla.Den här stackars grisen åt vi och den var förtrollande god.
Tack grisen!Detta tror jag är min lilla syster Linett. Hon sa att det var en ny sorts glasögon som bara var progressiva i mitten!?!Här är tavlan jag gjorde till henne. Förra året så fick hon en tatuering av oss i present. Gjorde en tavla då också med bilder på hennes 2 hundar som hon skulle tatuera in och det gjorde hon. Detta året hittade vi fram lite bilder på hennes man och barn och enligt tavlan så ska hon tatuera in dom. Men på tagen som man drar ut står det att vi bara skojade och att hon fick göra vad hon ville för pengarna.
Pengarna vek vi och satte in under TATTOO texten.
Hon gick på det först men såg ut som hon ville kasta tavlan och springa därifrån. men sen blev hon lugn när hon läste tagen.
Hopp i säng för liten peng!

6 kommentarer:

Emilias Blogg sa...

hej karina det är emilia jag har bärgat skriva på mmin blogg ii gen å den här gången ska jag värkligen göra det men iaf så har jag bytt namn på bloggen nu går man in på www.theanothermee.blogspot.com
så att du vet men hur är det med dej då? //Emilia

lk46 sa...

fasiken va avundsjuk jag är... jag vill också ha en sån!!! Vilka kort har du till den?
Grattis till detta nyförvärv min vän!
Kramizar lene

Pernol sa...

Här är också en som är mäkta avundsjuk på dig! Jag vill också ha en sådan apparat!!!!
Grattis till ditt nyförvärv!

kjaaaaam Pernilla

lk46 sa...

Hej vännen!
Titta in till mig, där finns något till dig! Du kan läsa där vad en KAOS är! (Fniss)
Jag lägger den på brevlådan imorgon!
massor av kramar från din vän Lene

sussies sa...

Hej min kära vän!!! Stort GRATTIS till din KAOS award, de är verkligen speciella!!! GRATTIS oxå till ditt nyförvärv!!! Visst är den underbart rolig att "leka" med?! Fick en sån i julklapp av gubben och jag bara älskar den!!! Har oxå kvar både "grodan" och tången då man ju har en massa dies till dem oxå. Ännu har jag bara kortet som följde med Slicen men funderar på att köpa ett till snart. Vad har du för kort till din?
Vilket härligt poolparty ni tycks ha haft!
Ha en underbar dag vännen!
Kramisar från Susanne

anita sa...

Ja jag tyckte att det var en skitbra födelsedagspresent.och den har jag varit nyfiken på och den var värd att vänta på för att få se.
fast jag hade reagerat på samma sätt som hon om jag skulle behöva tatuera mig så snabbt igen man måste nog hinna glömma mellan varven.