måndag 6 juli 2009

Jag lever!!

men jag orkar inte pyssla i denna värmen och därför har jag inte gjort några nya inlägg här på bloggen. Jag har ett eget alldeles underbart pysselrum men det ligger på ovanvåningen och det finns inte en chans att jag kan sitta i det och pyssla för där är alldeles för varmt. Kan förvisso bära ner materialet och sitta i köket men det giter jag inte heller.
Sommaren är fantastisk men jag är ingen sommar människa. Jo, jag älskar kvällarna det gör jag. Ni ska veta att jag är väldigt sugen på att starta något projekt men jag får vänta tills det blir lite svalare.
Hoppas att ni mår bra här i värmen. Glöm inte att dricka som en häst!!

5 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen!!! Ville bara säga hej och håller med dig att det har varit för varmt att pyssla. Här var vi till sjön och badade i lördags - var så skönt och var bara vi där. Har blivit förkylda idag men är värt det - och bra passa på när vädert slog om så vi kan vara friska igen när solen tittar fram igen! :) Hoppas du har det så bra du bara kan i värmen!!! Sommar-kramar Busan

Lena B E sa...

Hej vännen! Håller med jag också om värmen och pysslandet. Fast jag har suttit ute och gjort lite småpyssel, kanske du också kan göra. Det finns ju nåt iaf. som man kan förbereda utomhus utan att behöva bära ut allt man äger och har. Som väl är! ;) Nu ska vi åka till min svärfar på 70 års kalas, han fyllde år igår men vi åker dit idag, hoppas på en bit tårta. Gött!! ;) :D Kramar från Lena

Camilla sa...

Visst är det skönt med lite värme men sista veckan som varit har varit lite väl mkt. Nu är det iallafall nere på en behagligare temperatur :o)
Har inte heller scrappat så mkt efter cropen, håller på med två kort som mina syskonbarn ska få när de fyller år nu i juli.
Sen undrar jag ,skulle du kunna meddela Lena BE att jag inte har glömt bort henne och att jag känner för henne nu när de blivit av med sin kisse.
Det är nämligen så att jag kan inte lämna ngn kommentar hos henne det uppstår något fel på webbläsaren och så stängs sidan ner varje gång jag försöker skriva nåt hos henne :(
Fattar inte vad det är som gör att det blir så, det har fungerat hela tiden innan...
Får väl ringa ngn suport eller så för det är ju trist när det inte funkar, förbaskade teknik....
Ha det gott
Kramar
camilla

lk46 sa...

Aha, projekt... ny blir man nyfiken.....
Ja inte vill man sitta inne i värmen1 men jag har faktiskt gjort klart swapkorten, kan du tänka dig!
Ha det bäst vännen!
kram lene

Camillaskreativa sa...

Ahh, med google konto gick det att kommentera i Lena BE:s blogg, tack och lov. hade varit trist om jag aldrig mer hade kunnat gå in till henne och kommentera lite.
Förbaskade datorer som ska krångla och inte göra som man vill :p
Ha det gott
kramar
Camilla