torsdag 30 juli 2009

Lite blandad landhandel ;O)

Först vill jag visa ett atc kort. Jag har använt transfer metoden och istället för akrylfärg så använde jag decoupagelim och det gick jätte bra. Sen har jag använt lite chalk dynor och utee pulver. Mycket nöjd blev jag iaf.Sen har jag gjort ett kort bara för att. Jag har utmanat mig själv med att göra kort och dekorationert och bara använda papper ur spill lådan. Min låda går inte att stänga så jag måste ta mig i kragen ;0)
Nu har jag iallafall börjat.Ett litet projekt jag gjorde var att jag läser jätte mycket böcker. Jag får alltid skäll för att jag viker hörnorna på boksidorna så att jag ska veta vart jag är.
Så här visar jag två av mina bokmärken. Att göra bokmärken är också ett sätt att få spill lådan tom. Jag tror att jag ska göra en massa bokmärken och sälja i affären nu till skolstart.Tack för titten. Sov gott!!!

onsdag 29 juli 2009

KAOS

Idag fick jag min KAOS award av Lene Mötte brevbäraren i dörren när jag skulle till jobb så awarden fick följa med mig dit. Jag har vid varje ledigt tillfälle tittat och beundrat Lenes verk. Den är så fin!! Alla som orkade fick se den;O) ibland 2gg och till sist så satte jag den bara på kassan så att dom var tvunga att titta på den ;O)
Jag har även gjort min första KAOS till mitt första val. NU BLEV NI ALLT NYFIKNA???!!!
Jag vill ge en till alla mina vänner men jag får ju bara ge den till 3 st så dom två jag har kvar blir inte lätta att välja ut. Men det är ju lika för alla.

Gubben min var på ElGiganten och hämtade vår dator idag. Min älskade laptop;O)
Nu funkar "uppåt pilen" ;O)

tisdag 28 juli 2009

OJ DÅ!!!

Jag skrev i ett inlägg för 10 dagar sedan att jag inte kommer att sätta in några bilder i bloggen innan jag fått min dator tillbaka från ElGiganten. Nu ser jag att jag aldrig förr har satt in så många bilder som nu. Jag hoppas inte att jag får skäll när jag lämnar tillbaka denna som för övrigt suger. Den är skit kass. Jag saknar min egen:O(
Hoppas nu på en bra dag utan en massa regn och kvav luft som gör att man inte kan andas och att man går och svettas hela tiden. Inte så fräscht när man har kunder i affären ;O) fast att dom är lika svettiga som jag.
Ger er massor med styrkekramar. Ha en bra dag!!

måndag 27 juli 2009

KAOS awardSnodde bilden rakt av från Lene;O)

Jag har fått en KAOS award av Lene
GULLIGA, RARA, SÖTA, OMTÄNKSAMMA, MEDMÄNNSKLIGA, DUKTIGA, "VINTAGIA", SNÄLLA Lene.
Har inte ord för hur glad jag är för den.
Ska genast sätta mig i kväll och tänka ut vem jag ska ge mina 3 till. Det blir inte lätt tror jag.
När jag fått awarder innan så har jag blivit precis lika glad för dom men inte gett dom vidare eftersom alla har fått dom redan.
Men denna KAOS award är så speciell för mig och väldigt rolig för att man får ett fysiskt minne som man kan sätta på finaste platsen i bokhyllan.
Tack igen Lene!!

Detta är Kaos:
KAOSens skapare är ingen mindre än YoliKAOS är (Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som sänds till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt, så skapar man
riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.
Den som får, ska i sin tur skicka vidare
egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.
Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.
Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje.
Skaparens eget namn.
Storlek: 10x15cm
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden
och blogga om den också.
På så vis blir ju awarden ett digitalt minne,
men också något man kan fysiskt spara och titta på.
I bloggen utser man också nästkommande
TRE KAOS-vinnare.
Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden,
eller bara lämna länk till dem.

Nu har jag en verklig utmaning framför mig.
Ha en bra dag alla. Själv ska jag sväva på rosa små moln och glädjas åt att jag fått en KAOS och en SLICE.
Kram

söndag 26 juli 2009

Slicen från Making memories och ett poolparty!Nu är jag en stolt ägare av denna skönhet Fattar ni vad rolig den är? Jag har lekt hela dagen med den. Om någon av er mina vänner behöver lite bokstäver eller annat till era LOs eller kort så hör av er. Jag hjälper gärna till. Jag har min älskade Cuttlebug kvar för att jag har så många dies och alfabet till den också.Detta tror jag är min granne Tobbe men jag är inte säker.
Han ser hysteriskt rolig ut iaf.Lite bad! SKÖNT! Dom hade satt ett tält över hela poolen så det gjorde inget att det regnade.Här har vi festens badkruka efter mig då som inte badade. Anita värdinnan. Hon är så fantastisk på att spexa och bjuda på sig själv. Tänk om man vågade vara så.
Här bjuder hon på lite Magnus Uggla.Den här stackars grisen åt vi och den var förtrollande god.
Tack grisen!Detta tror jag är min lilla syster Linett. Hon sa att det var en ny sorts glasögon som bara var progressiva i mitten!?!Här är tavlan jag gjorde till henne. Förra året så fick hon en tatuering av oss i present. Gjorde en tavla då också med bilder på hennes 2 hundar som hon skulle tatuera in och det gjorde hon. Detta året hittade vi fram lite bilder på hennes man och barn och enligt tavlan så ska hon tatuera in dom. Men på tagen som man drar ut står det att vi bara skojade och att hon fick göra vad hon ville för pengarna.
Pengarna vek vi och satte in under TATTOO texten.
Hon gick på det först men såg ut som hon ville kasta tavlan och springa därifrån. men sen blev hon lugn när hon läste tagen.
Hopp i säng för liten peng!

fredag 24 juli 2009

67 rosor senare!

Först måste jag bara visa en bild på min dotter och hennes bästa kompis. Det är Sara som sitter till vänster hon med brunt hår och bruna ögon. Visst är dom vackra båda två. Vad skulle man inte ge för att vara ung och fräsch igen.


Nu den 23 fyllde min chef/vän Gittan 67år. Man kan inte fatta att hon är så gammal. Av Kjell hennes sambo fick hon 67 röda vackra rosor. Som jag bara var tvungen att dokumentera. Visst är dom vackra

söndag 19 juli 2009Idag var vi och tittade på denna bil. En Cadillac. Min man älskar dessa 50-tals bilar och jag vet att det kommer att bli en sådan i framtiden. Nu ska vi bara börja leta. Det hade förmodligen blivit denna om ägaren inte tvekat i sista stund. Men det gör inget det hade nog jag också gjort om det var jag. Jag hade en Beach buggy i tre eller fyra år som jag sålde förra hösten eftersom det regnade hela sommaren och vi kunde inte köra i den. Vi var 5 par som alla hade sådana bilar och vi körde på utställningar mm. Utflykterna vi hade saknar jag jätte mycket. Jag grät som ett litet barn när det nya ägaren hämtade den.
Nu ska vi jaga vidare men vi har ett stort problem och det är att jag vill ha en cabbe och det vill inte min man. Håller med om att cabbarna kostar en hel del mer men det är så skönt att åka/köra cabbe. Vi får se?

lördag 18 juli 2009


Har haft en väldig lugn och skön dag ska ni veta. Vaknade inte förrän 11.00 idag. Helt fantastiskt jag brukar vakna innan tuppen annars. Man var väl trött förmodar jag. Lite dåligt samvete hade man ju men va fan jag får väl också sova länge någon gång?
Sen gjorde jag absolut ingenting och när jag var klar med det så gick jag upp i scrapp rummet och knåpade ihop denna LO. Fick äntligen användning för mitt nya alfabet "CHOCOLaTe" från Quic Kutz. Blev riktigt nöjd med LOn också.
Resten av kvällen roade jag mig med att färglägga lite stämpelmotiv. Vet inte när jag ska använda dom men det är ju inte fel att ha några färdiga liggandes.

fredag 17 juli 2009

Låne dator och fantastisk service.

I förgår så hade jag en sådan där dag ni vet där allt går åt he...te.
Först så gick "pil uppåt" knappen av på datorn. Jag fick inte på den igen och var inte så glad eftersom att datorn var knappt 2 månader gammal och hade kostat en hel del.
Senare på kvällen skulle jag koka potatis på vår nya spis, som vi köpte skitdyrt i Februari månad detta år, så fick jag vredet i näven. Sen funkade ingen ting. Vredet gick absolut inte att sätta på igen.
Dagen efter så vaknade jag tidigt och hade gott om tid att ladda upp ett aggressivt humör så att jag var bered att ta fajten med dessa två affärer som vi hade handlat dessa saker hos.
Förs styrde jag bilen till Centersyd i Lödde och El giganten. När jag äntligen fick tag i en försäljare så var jag riktigt taggad och var helt säker på att dom skulle skylla på något finstilt på kvittot som jag givetvis inte hade läst. Men så blev det inte.
Jag fick ett stort välkomnade leende. När jag berättat om datorn så sa han bara att tyvärr så kan vi inte sätta på knappen men vi kan byta hela tangent bordet och du får en lånedator med dig hem så länge. Jag var målås. Sen frågade han om jag hade kvittot. Tuff som en agaspis sa jag att det var väl klart att jag hade och tog fram det. Bara det att det var kvittot på vår gamla dator. Som jag skämdes Men det gjorde inget sa han för dom hade kvittot kvar i deras dator.
Efter detta antiklimax så styrde jag fronten mot Landskrona och Kökscentrum. Kökscentrum har dessutom rea nu och jag var säker på att den spis vi köpte var ett par 1000 billigare nu. Så är det förövrigt alltid när vi köper något. Laddad till tänderna gick jag in i affären och möttes även där av ett stort leende. Nämen! sa hon, så ska det ju inte vara, när jag berättade mitt ärende. Här har du en ny!
Dessutom så var spisen 1000 kronor DYRARE än när vi köpte den, vilket jag inte fattar???
Hela resten av dagen väntade jag mig att något skulle gå åt helvete men både eftermiddagen och kvällen var helt underbara. Min älskade dotter Sara och hennes väninna Pernilla var hemma och grillade och när vi ätit så kom det en annan kompis hit som vi inte har träffat på minst ett år, Nicklas.
Hoppas att ni har haft en trevlig vecka. Det har jag iallafall
Jag kommer nog inte att sätta in bilder här på bloggen förrän jag har fått tillbaka min egen dator. Vet inte riktigt om man får lov att installera skrivaren och scannaren på denna lånade datorn.
Godnatt alla. Kram

måndag 13 juli 2009

ATC och smart förvaring.

Idag har vädret varit scrapvänligt här i Skåne. Jag har lekt med mina akryl dabbers från Rangers. Blev detta ATC kort som jag själv gillar jätte mycket ;o)

Jag har som jag berättade i ett tidigare inlägg varit på Scraproom i Helsingborg och shoppat lite. Köpte sånna här dies (har glömt vad dom heter redan) Kollade på YouTube innan idag och hittade denna smarta förvaring av dom. Fiffigt tycker jag! Ett CD fodral med självhäftanfe magnetremsor.

Hoppas nu att ni kan sova gott! Kramar.

lördag 11 juli 2009

My minds eye papper.


Dagens pyssel.
Har inte hänt så mycket i mitt liv på senaste som är värt att nämna. Hoppas att era liv är lite mer spännande.

torsdag 9 juli 2009

FÖRLÅT

Jag måste bara säga att jag har stora problem att komma in på era bloggar. Jag är inte noncharlant. HOPPAS att ni har överseende men mig. Ni är mina bästa vänner och sådana ska man vara rädd om.

Scraproom


Jag var en runda i Helsingborg idag, på scraproom. Dom hade 40% på allt Maya Road material. Gissa om jag handlade? Köpte även lite nya dies till min cutlebug som jag har haft i evigheter men tyvärr aldrig använder. Men det ska det bli ändring på nu. Jag köpte en jätte fin fjäril som jag velat ha ett tag och så köpte jag mina afterlängtade Cookie square scallop. Dom ska jag ha mycket kul med det vet jag . Har en double doo stamsmaskin titt salu BILLIGT Nästan ger den. Maila mig På
karina.torell@hotmail.com så ska vi nog komma över ens om ett bra pris.

måndag 6 juli 2009

Jag lever!!

men jag orkar inte pyssla i denna värmen och därför har jag inte gjort några nya inlägg här på bloggen. Jag har ett eget alldeles underbart pysselrum men det ligger på ovanvåningen och det finns inte en chans att jag kan sitta i det och pyssla för där är alldeles för varmt. Kan förvisso bära ner materialet och sitta i köket men det giter jag inte heller.
Sommaren är fantastisk men jag är ingen sommar människa. Jo, jag älskar kvällarna det gör jag. Ni ska veta att jag är väldigt sugen på att starta något projekt men jag får vänta tills det blir lite svalare.
Hoppas att ni mår bra här i värmen. Glöm inte att dricka som en häst!!