måndag 15 februari 2010

Alla hjärtans dag presenter!!

Hej på er alla! Hoppas att ni har haft en trevlig helg i kärlekens tecken. Själv har jag haft det underbart. I Fredags så fick jag ett kuvert i brevlådan som jag inte fick öppna förränns på Söndagen men vem kan vänta? Inte jag iallafall. Kuvertet var från Busan och titta vad som var i!! Ett jätte sött hjärta. Tack snälla Busan för det. Jag blev så glad för det. TACK TACK
Här ser ni både fram och baksida. Ursäkta bilderna. Det var mörkt ute när jag fotade och så kommer jag inte riktigt överens med kameran än ;O)
Kolla in denna blomma jag fick av min man på alla hjärtans dag. Visst är den cool?
Han är allergisk mot blommande blommor så det fick bli en grön växt istället. Blomman som liknar ett hjärta är alldeles platt. Högst 3mm tjock. Jag har aldrig sett en sådan innan och att fråga mannen vad den heter är helt kört, för det kommer inte han ihåg. Ni kanske vet vad den heter?
Jag är så kass på blommor. Dom dör så fort dom kommer i min ägo. Jag får se till att skärpa mig så att inte denna dör.Kram på er alla.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tillandsia, eller på svenska: Väktaren i Tornet. Vattna inte för mycket, men spraya gärna bladen ofta! Vill stå ljust. Brukar leva länge... :)

Anonym sa...

Tack ska du ha "anonym" Riktigt rart av dig att tipsa mig. Tack tack.
Kram