måndag 15 februari 2010

Ännu ett bidrag till Lenas utmaning.

Jag har gjort ännu ett bidrag till Lena´s färgutmaning. Trodde först inte att jag skulle få ihop något bidrag men där hade jag fel som tur var. Detta är mitt tredje och kanske, kanske får jag ihop ett till, vi får se.
I mitt förra inlägg skrev jag om en blomma som jag fick av min man på Alla hjärtans dag. Efterlyste om någon visste vad den heter och hur man sköter den. GOA RARA Lena BE tog reda på det till mig och skickade en länk. Tack Lena nu vet jag hur jag ska sköta den också. Ni är sådana fantastiska vänner och jag vill aldrig mista er.
KRAM KRAM KRAM Till er alla!


4 kommentarer:

Lena B E sa...

Åååh så fint kort/påse du gjort!! Och gott innehåll har den också, mummms! :) Så himla praktiskt, kort och påse på en och samma gång, väldigt smart konstruktion! :)
Dessutom är den jättefin!! :)
Jaaa, gör gärna något mer vännen! :) Det tycker jag är bara kul, du skulle veta vad roligt detta är, att få kika in till er alla och se allt fint ni skapar med de färger jag valde. Det är superkul!! :D
Vad roligt att du hittade skötselråd till din blomma, lycka till med den nu! :)
Ha det så bra vännen!
Kramar från Lena

Busan sa...

Hej vännen! Vad glad jag blir när jag läser att du blev glad för kortet - det värmer sååå!!! *hjärta*
Dina bidrag till Lena BE:s utmaning är så fina och du är så duktig!!! Håller så med dig att Lena BE är en klippa... och blomman din är så jättefin och TOPPEN att du tåler den!!! :)
Hoppas du har det så bra du bara kan och jättekul att du vill fortsätta följa bloggen... hoppas du får en mysig pysselstund snart igen!!! :)
Varma vinter-kramar
Busan

Karina sa...

Hvor er den superfin.

Lena B E sa...

Åååh tusen, tusen tack snälla vännen för detta fina kort/denna fina påse med supergott innehåll som kom idag!!! Jag blev sååå GLAD & överaskad, tänk att få nåt så fint mitt i veckan, oh så glad jag blev!! :D Kortet/påsen är sååå fin och så gullig!! Tusen tack vännen!! Som du kanske förstår så kan jag inte lägga ut det i bloggen just nu när min utmaning pågår för fullt, men jag gör det sen när utmaningen är över. Hoppas du inte blir besviken för det?!
Ha det så jättebra.
Kramar från Lena