tisdag 9 februari 2010

Exploding Box och feber!!!

Jag trodde att jag var stålmannen men nu vet jag att jag inte är det!! Vaknade med feber och hosta idag och då får man snällt bli hemma från jobb och bädda ner sig i soffan med alvedon, te och en laptop.
Alvedonen har verkat lite nu och jag känner mig piggare och tänkte då passa på att skriva lite i bloggen.
Vill visa er en explodingbox som jag pysslat på i ett par veckor nu. Har inte satt i foton än men det ska jag göra så småningom.
Kan inte fatta att det är sån skillnad på att fota med den nya kameran.
Men har fortfarande mycket att lära.


Jag hittade en beskrivning på YouTube som jag liftade rakt av nästan men jag har glömt var.Vi är 4 i vår familj så jag har tänkt att vi skulle få vars en "flärp"


Här har jag embossat med Cuttlebuggen. Har inte använt den på ett tag och hade glömt så effektfullt det blir. Ska göra lite mer projekt med embossfoldrarna sen.På en barnens "flärpar" har jag använt monster pappret som jag tycker så mycket om men jag har glömt vad det heter fast jag vet att jag köpt det på Panduro en gång i tiden.


Slicen har också fått jobba lite. Satte fast ramarna med distans kuddar.En detaljbild på rosorna på locket.Här en detaljbild på en blomma som jag gjort med Retro stansarna. Gillar braden med apan på. Kommer ej ihåg var den kommer ifrån heller. Kanske någon av er vet? Om ni vet så skriv gärna det i en kommentar här för jag vill så gärna försöka få tag på fler.
Nu ska jag sova en liten stund känner jag. Tack för att ni tittar in.
KRAM

4 kommentarer:

Lena B E sa...

Hejsan!
Så snyggt boxen är vännen, vilket jobb du har lagt ner!! :O :D
Men fy är du också förskyld, var och varannan är visst det nu. Hoppas du kryar på dig snart iaf.!
Massor med krya på dig hälsningar och kramar från Lena

Pernol sa...

ÅÅÅÅÅÅ WOW vilken snygg box!!! Det blir ju jätteläckert när fotona kommer på plats!

Stackars dig som är förkyld! Jag vet precis hur det är. För en 3 veckor sedan var jag också i samma läge. Huva!

Krya på dig!
kramis Pernilla

Busan sa...

Säger som Lena BE - så snygg boxen är!!!! Och vilket jobb du lagt ner!!! Har bara sett denna box som "enkel" med ett lager flikar och sedan de "pop-up" bilderna inuti som du inte gjhrt här men som jag sett de har sån genomskinlig plast till småbilder eller fjärilar... ja, du har säkert sett dem... Men denna får man ju plats med mycket mer i och den är så snygg i färgerna och allting. Kan tyvärr inte hjälpa dig med var braden är ifrån men hoppas så att du kryar på dig - det är verkligen inte roligt att vara förkyld men bra du tar hand om dig och hoppas du vilar så du snart blir bättre igen.
Ha det så bra du bara kan och hoppas du får en liten pysselstund snart igen! Krya på dig!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Karina sa...

Superflot og gennemført arbejde. Det må have taget lang tid at lave!