onsdag 17 februari 2010

Alla hjärtans LO och ATC

Jag och min man packade kaffekorgen och körde till Skäralid på Söderåsen i söndags. Passade på att fota lite. Det gick inte att gå runt sjön för det låg alldeles för mycket snö på marken. Men en liten LO blev det.Slicen fick jobba lite. Gillar verkligen det lilla rådjuret.


Embossade Tim´s bokstäver med embossingpulver från hans serie också.


Här är ännu ett ATC kort som jag liftat från min Engelska tidning (orkar inte att gå upp och leta fram den nu så jag skriver senare vad den heter)
Jag fick en alldeles underbar present av Lena BE igår. Har försökt att fota men det är som vanligt strul med ljuset. Om jag får några bra bilder senare idag så gör jag ett inlägg om den ikväll.
Ha en bra dag.
Kramar

7 kommentarer:

Lena B E sa...

Wow vilken superfin Lo du gjort!! Helt fantastiskt vacker är den!! Åh så jättesött rådjur, vart har du köpt det? Sånt skulle jag vilja ha ett par av. Supersnyggt ATC kort du gjort igen, du är en mästarinna på dessa, helt klart!!! :)
Hoppas du har det bara bra?!
Massor med kramar från Lena

Busan sa...

Så fin LO och så härligt ni varit där och så fina fotona blev - vilken toppen-kamera och vilken bra fotograf!!! Det ska komma något med posten till dig i veckan... hoppas posten sköter sig nu för var strul med Valentin-korten där inte alla kom fram i tid fast jag postade dem i tid. Och det gör inget om du öppnar innan så klart... hi hi.. Jag får skicka när gubben ska ut så blir lite tidigt ibland... *rodnar*
Hoppas du har det så bra du bara kan och får en mysig pysselstund snart igen - det är så fint - både LO:n och ATC:n!!!! Du är duktig!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Camillaskreativa sa...

Åh vad mysigt att ta med fikakorgen och sitta o fika ute. Härlig Lo du fått till, fint med naturbilder :o).
Hoppas allt är bra med dig, här har magsjukan äntligen gått över... ;P
Kramar
camilla

Busan sa...

Men goa vännen vad glad jag blir att du blev glad!!! Var rädd om dig och hoppas du har det så bra du bara kan och lägg ut det OM/när du har tid och ork och lust - hoppades bara kunna glädja dig och blev så glad att jag kunde.
Massor med kramar
Busan

Pernol sa...

Vilken fin LO du har gjort och vilket fint ATCkort!!!

STORT GRATTIS på födelsedagen!
kramis Pernilla

Busan sa...

STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!
Hoppas du får en riktigt mysig dag idag och att du har bättre väder när du fyller idag än här för här vräker snön ner än. Hoppas du får lite sol och en TOPPEN DAG!!!
Massor med grattis-kramar
Busan

Lena B E sa...

Grattis på din 25 åriga födelsedag!! ;) Hipp, hipp hurra!
Hoppas festen blir riktigt rolig! :D
Ha det så jättetrevligt.
Många kramar från Lena