onsdag 10 juni 2009

HEJ

Jag har inget att visa er idag. Jag håller på med en LO och som det ser ut nu så blir jag jätte nöjd med den.
Jag har en idé som jag bollat fram och tillbaka i min hjärna en månad. Skulle ni tyckt att det hade varit kul och få scrapa någon annans bild/er? Jag vill, det hade varit roligt. Om det är något ni är intresserad av så kan ni ju bara skriva en kommentar i detta inlägg Blir vi tillräckligt många så kör vi på. Det är meningen att man ska göra en lista och den som man har efter sig på listan ska man scrappa till. Hoppas att många vill vara med!!!
GODNATT

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Vännen!

Underbara alster du har skapat sedan sist jag kikade in! =) Hoppas att allt är bra med dig, var ett tag sedan sist du hälsade på hos mig så jag ville bara kolla hur du mår?

Ha en bra dag, kramar Ulrica

lk46 sa...

Grattis till din vinst Karina och ett så fint kort du fick med. Men jag gillar ditt kort jättemycket! Du har gjort så mycket fint!
är allt bra med dig vännen!?
Kramizar lene

lk46 sa...

tack snälla goa Karina, jag blev jätteglad för kortet och alla blommorna!
Du är ju för gullig alltså!!!
Hoppas du får en lugn och skön helg, man kan behöva att bara slappa ibland!
Själv får jag jobba ett extra pass då någon blivit "sjuk"...pytsan.
Tack min vän att du finns!
massor av varma kramar från Lene

Lena B E sa...

Hej min vän! Tack så mycket för alla blommorna som kom med posten idag!! Jag blev jätteglad ska du veta. Du är ju för go och snäll!! Tusen tusen tack!! :) Kramar från Lena

Lena B E sa...

Ha så jättetrevligt och roligt på festen!! Inget vidare kul väder varken ni eller vi har, så jag håller med dig, det är synd om studenterna! Kramar från Lena