söndag 28 juni 2009Jag han med en utmaning till!! Den allra sista för min del. CCn slutar i natt kl 00.00. Jag är med i 4 utmaningar och det ska bli roligt att se vad folk tycker om dom.

Annars har dagen varit helt perfekt. Har ju varit ledig. Det är jag imorgon också ska bli verkligen skönt. En hel dag för mig själv i huset. Jag älskar min man men det är rätt skönt att få vara ensam ibland några timmar;)

Ikväll blir det tidig läggdags för jag vill gärna gå upp innan byn har vaknat och sitta med en bok och njuta på altanen och lyssna på fåglarna. Älskar verkligen sommar morgnar och sommar kvällar.
Godnatt!!

5 kommentarer:

sussies sa...

Hej på dig vännen! Vilket sött kort du gjort med så fina färger! Kortet i förra inlägget var också fint och läckert med den vikningen! Kollade in videon och blev sugen att prova ett sånt jag också nån gång.
Hoppas du haft det bra i värmen och inte bränt dig allt för mycket! Själv så har jag bränt mina smalben så där kommer jag garanterat att flagna snart, synd.
Hoppas du får en skön ledig dag imorrn och lycka till i CC:n, håller tummarna hårt för dig!

Kramis Susanne

Lena B E sa...

Hej vännen! Wow vilket fint kort du gjort!! & en hel massa annat fint till CC´n bl.a. Mycket snyggt!! :) Så spännande det ska bli att få posten imorgon, eller kanske redan idag, längtar... Det var ju ingen brådska denna gång, vi har ända tills den sista juli på oss med swap korten. Så skönt att värken gett med sig för dig, det är pest och pina att ha ont. Nu ska jag gå ut i skuggan och njuta av det fina vädret. Ska bara fixa en kopp kaffe först att ta med mig. Vi hörs vännen! Må så bra! Kramar från Lena

lk46 sa...

Hej min vän!
Så mycket fint du gjort till CCn. Och swapen har du klar också! Synd att du skyndade så med den, dy har ju mycket tid kvar!
men visst är det skönt att ha den klar, jag har inte börjat på min än, kan inte bestämma mig för vad jag ska ha!
Det var en underbar vecka och lite färg har jag ju också fått. Badade några gångar det var skönt!
Må gott vännen.
Kram Lene

Pernilla sa...

Jättefina kort och allt annat du har gjort, vikningar och ask, riktigt fina.
Hoppas du får en trevlig sommar.

Kram Pernilla

Karina sa...

Rigtig sødt kort i dejlige farver.