söndag 21 juni 2009

Lugnt och skönt!!!

Jag har haft en underbar, ljuvlig, mysig, tu man hands Midsommar helg med min man. Den bästa Midsommaren på många år.
Vi behövde verkligen dessa dagars ledighet så att vi kunde umgås lite. Klart att vi umgås varje dag men det blir inte det samma när man är trött och kanske lite grinig efter jobbet.
Jobbade visserligen till 14 på Midsommarafton men det gjorde inte så mycket. Min man hade handlat och fixat med maten när jag var på jobb och det var riktigt skönt att slippa att bry sig på det.
På Midsommarsaftonsdag vid 13 så slog åskan ut var ström här i hela byn. Vid 15 tiden så var vi så hungriga att vi kunde äta en häst. Inget annat att göra än att sätta igång grillen och koka potatisen och steka köttbullar och prinskorvar på den och lagom tills det var färdigt så kom strömmen tillbaka. Fast det gjorde inget för vi hade rätt så roligt när vi brände våra korvar i en stekpanna på grillen.

Sist i detta inlägg vill jag passa på att påminna om cybercropen som dom har på Svensk scrapbooking. Ska försöka mig på någon utmaning i morgon. Jag har aldrig deltagit i någon CC förr.

3 kommentarer:

lk46 sa...

hej Karina min vän!
ja du, vädrets makter rår man inte över, men Ni hade trevligt ändå förstår jag!
Vännen, du har något att hämta i min blogg!
var rädd om dig!
Kramizar lene

Lena B E sa...

Hejsan vännen! Låter som ni hade riktigt roligt på fredan, så kul. :) Vi är förskylda så vi har bara tagit det lugnt hela helgen, vi fick äta inne eftersom det var så dåligt väder och kallt, det var lite trist men det gjorde inte så mycket eftersom vi är dåliga. Nu har solen kommit fram och jag hoppas den fortsätter att skina. Vi har soligt och varmt idag, härligt!! :) Vilken härlig lo du har gjort i inlägget under detta!! Är det verkligen en riktig tiger hon håller i? Massor med kramar från Lena

Busan sa...

Hej vännen! Härligt midsommar blev lyckad trots åskan. Här hade vi också mysigt på tu man hand min man och jag och så katterna så klart som älskar grädde... fast jordgubbarna brydde de sig inte om! ;) Du har något att hämta i min blogg... vet du redan fått den men kan inte låta bli. Ha det så bra du bara kan!
Sommar-kramar Busan