lördag 6 juni 2009


Jag har verkligen kopplat av idag. Satt i solen och läste en bra bok tills min man började att klippa gräset senare på eftermiddagen. Gick då in och gjorde en god middag. Sen var det dax att få pyssla lite. Gjorde först detta kort till en student vi ska till på Fredag. Jag vågar visa det här för jag vet att personen som ska ha det aldrig tittar in här. Personen vet inte ens att jag har en blogg.
Jag letade på Internet med ljus och lyckta efter en mall till student mössan men hittade ingen. Tänkte vad f-n!! Hur svårt kan det vara att göra dom själv. Och det gjorde jag och blev faktiskt nöjd själv och det är ju huvudsaken. Eller hur? Skärmarna på mössorna är täkta med Glossy accent. Det passade ju fint där tycker jag.
Jag har liftat kortet av en tjej som gjort ett till sin bror förra året. Snubblade in på hennes blog när jag letade mallar och tyvärr kan jag inte komma ihåg hennes bloggadress.

Jag har även försökt att komma överens med mina Tombow pennor idag. Helt förgäves ska jag berätta. Dom får jag använda att stämpla med för färglägga med dom är helt värdelöst. Ser på andra bloggar att dom flesta som använder dom gör det så bra. Blir så fint. Men men!!

Hat börjat att altra en ask också. Men det får bli ett långtids projekt;)

Sist men inte minst så vill jag gratta Danmark till fotbolls vinsten. Som alltid så är jag kluven när det gäller vem jag ska heja på när det är landskamp mellan Sverige och Danmark. Men jag tror att mitt hjärta tillhör Danmark.

3 kommentarer:

Pernol sa...

Snyggt kort! Studentmössorna blev ju jättebra! Igår var här bra scrapväder. Kallt och blåsigt ute och ingen sol. :D Hoppas att det blir likadant idag.

kramis Pernilla

lk46 sa...

Härligt kort vännen och studentmössorna blev skit snygga!

Ja visst är Danmark bäst!!!
Jag vet någon som ska retas på jobbet i eftermiddag i alla fall....
Kramizar från Lene

Lena B E sa...

Så snyggt kort vännen!! Vilken tur du har då som har sol, här är det jättetrist väder regn och mulet å kallt. Brrr. Kramar från Lena